COMEBACK: Kate Middleton kom sammen med brudepikene til prinsebryllupet i England. Video: AP / Per Ervland/Dagbladet Vis mer

Meghan og Harrys bryllup:

Gjorde sin første offisielle opptreden etter fødselen

Hertuginne Kate ankom kirken sammen med barna, men den nyfødte prinsen var ikke å se.

Publisert

Bryllupet til prins Harry (33) og Meghan Markle (36) har vært på alles lepper de siste månedene, og lørdag formiddag ga de endelig hverandre sine «ja».

Det var 600 gjester til stede i kirken, representert av celebre personligheter, venner og familie.

Mens prins William (35) var brudgommens forlover, ankom hertuginne Kate (36) sammen med barna prinsesse Charlotte (3) og sønnen prins George (4), i tillegg til de andre brudepikene og brudesvennene.

Dette var hertuginne Kates første opptreden etter at hun fødte vesle prins Louis Arthur Charles i slutten av april.

Saken fortsetter nedenfor.

I STRÅLENDE HUMØR: Hertuginne Kate sammen med ektemannen prins William og sønnen prins George. Foto: NTB scanpix
I STRÅLENDE HUMØR: Hertuginne Kate sammen med ektemannen prins William og sønnen prins George. Foto: NTB scanpix Vis mer
PÅ PLASS: Hertuginne Kate (t.h) sammen med prins William og datteren prinsesse Charlotte. Meghan Markles mor (t.h) står sammen med prins Charles og hertuginne Camilla. Foto: NTB scanpix
PÅ PLASS: Hertuginne Kate (t.h) sammen med prins William og datteren prinsesse Charlotte. Meghan Markles mor (t.h) står sammen med prins Charles og hertuginne Camilla. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hertuginnen var ikledd en lysegul kåpe av Alexander McQueen, med matchende hatt, ifølge ABC News.

Ifølge Express har hertuginnen brukt den samme kåpen flere ganger, blant annet i prinsesse Charlottes dåp i 2015.

Hatten var designet av Philip Treacy, og skoene var av merket Jimmy Choo.

I tillegg til Charlotte og George, var prins Harrys guddøtre Florence Van Cutsem (3), Ivy Mulroney (4) og Zalie Warren (2), hans gudsønn Jasper Dyer (6) og hans bror John Mulroney (7) samt Meghans gudbarn Remi (6) og Rylan Litt (7), brudepiker og -svenner.

LES ALT OM BRYLLUPET HER!

Saken fortsetter nedenfor.

GODT SELSKAP: Hertuginne Kate satt sammen med prins Charles og hertuginne Camilla i kirken. På høyresiden satt prins Andrew og prinsesse Beatrice. Foto: NTB scanpix
GODT SELSKAP: Hertuginne Kate satt sammen med prins Charles og hertuginne Camilla i kirken. På høyresiden satt prins Andrew og prinsesse Beatrice. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kom uten prinsen

Det har vært mye spenning rundt om hertuginne Kate ville ha med seg den nyfødte prinsen i bryllupet, men han var ikke å se under den store dagen.

I forkant av bryllupet kunne Se og Hørs kongehusekspert, Anders Stavseng, fortelle at han var helt sikker på at hertuginnen ville dukke opp, dog uten prins Louis.

- Jeg er helt sikker på at Kate blir å se i kirken under vielsen. Den nyfødte kommer nok til å være i nærheten, men det spørs om folket får se prinsen, sa han.

Saken fortsetter nedenfor.

MEGHAN OG HARRY: Prins Harry og Meghan Markle gifter seg i St. George's Chapel i Windsor Castle. Her sier de «ja» til hverandre. Video: AP Vis mer

Han understreket dermed at Kate ikke vil stjele oppmerksomheten fra brudeparet, noe som fort kunne skjedd dersom den tre uker gamle prinsen hadde gjort sin debut.

- Det ville vært en stygg handling overfor Meghan. Jeg tror Kate kommer til å skjule sønnen for pressen. Dette kommer uansett ikke til å bli et tradisjonelt kongelig bryllup. Prins Harry og Meghan har ikke engang satt av plass til statsministeren. I stedet har de invitert terrorofre fra Manchester til vielsen på Windsor, sa Stavseng.

Ventet med å annonsere babynavnet

Hertuginne Kates tredje fødsel fant sted knappe fire uker før den store begivenheten i den britiske kongefamilien.

Det bekreftet Kensington Palace på Twitter.

- Hennes Kongelige Høyhet hertuginnen av Cambrigde fødte en sønn klokken 11.01. Babyen veier 3,83 kilo. Hertugen av Cambridge var til stede under fødselen. Det står bra til med både Hennes Kongelige Høyhet og barnet, heter det i meldingen.

Det tok imidlertid hele fire dager før hertugparet annonserte babyens navn.

Den vesle prinsen fikk altså navnet Louis Arthur Charles.

Både da prinsesse Charlotte (2) og prins George (4) ble født, tok det kun to dager før hertugparet delte babynavnet med verden.

Denne gangen tok det dobbelt så lang tid, nemlig hele fire dager, noe som ifølge People kan skyldes nettopp det at prins Charles ikke hadde møtt sitt nye barnebarn fordi han var ute på offisiell reise.

LES OGSÅ: Denne mannen stjal showet: - Aldri sett det tidligere

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer