OVER: Forholdet mellom prins Harry og Chelsy Davy er slutt, for tredje gang.  Foto: All Over Press
OVER: Forholdet mellom prins Harry og Chelsy Davy er slutt, for tredje gang. Foto: All Over PressVis mer

- Gjorde det slutt for tredje gang

Gnisten skal ha forsvunnet mellom prins Harry og Chelsy Davy.

SEHER.NO: Mens romantikken blomstrer i det svenske kongehus, går det ikke fullt så bra for det britiske.

I helgen ble det nemlig kjent at prins Harry (25) og hans av-og-på kjæreste Chelsy Davy (24) har gjort det slutt, for tredje gang.

Ifølge News of The World er årsaken til bruddet at Chelsy nå skal flytte til Sør Afrika for å starte sin advokatkarriere, og 24-åringen ønsket dermed å legge forholdet på is.

Paret har hatt en stormende romanse de siste seks årene, og tok en pause fra hverandre både i 2007 og begynnelsen av 2009.

Det siste året har det imidlertid virket som om kjærligheten har vokst seg sterk mellom de to, og i vinter kunne Daily Mail avsløre at de var blitt samboere.

Fem måneder etter dette er det altså slutt, og venner av paret kan fortelle at Chelsy har bekreftet at forholdet er over - for godt.

- Det er over. Dette er en ny begynnelse for meg. Jeg ønsker å starte min karriere i Sør Afrika, hvor jeg også planlegger å tilbringe resten av livet mitt. Jeg ønsker ikke bo i Storbritannia, skal Chelsy ha sagt.

24-åringen skal lenge ha vært oppgitt over Harrys playboy-oppførsel og flørting med andre damer, og de to har ikke vist seg offentlig sammen siden prinsen tok helikoptersertifikatet i mai.

- Forholdet har gått mot slutten en stund nå. Det dabbet ut. Det er ikke praktisk med Harrys forpliktelser overfor militæret, eller forholdet til familien hans at han skal ha en kjæreste som bor i et annet land. Gnisten mellom de to har forsvunnet og fokuset til Chelsy er nå å flytte tilbake dit hvor hjertet hennes hører til, sier en kilde.

Venner kan imidlertid fortelle at de fortsatt har et godt forhold til hverandre, selv om romansen er over.

- Chelsy var knust forrige gang de gjorde det slutt, men det er annerledes denne gangen. Hun vet at hun har gjort alt hun kunne for å få det til å fungere. De er fortsatt gode venner og vil alltid ha et spesielt forhold, sier en kilde.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Festet med superstjernene