Prinsesse Ingrid Alexandra:

Gjør som mamma - se den lille detaljen

Prinsesse Ingrid Alexandras ring skaper oppmerksomhet.

SOMMERENS TILBEHØR: Prinsessen har brukt morens ring ved flere anledninger i sommer, deriblant på bildet som ble lagt ut på kronprinsessens Instagram-konto på kronprinsens bursdag. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SOMMERENS TILBEHØR: Prinsessen har brukt morens ring ved flere anledninger i sommer, deriblant på bildet som ble lagt ut på kronprinsessens Instagram-konto på kronprinsens bursdag. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Ingrid Alexandra (17) var nylig tilbake på skolebenken etter at hun ble friskmeldt fra coronasykdom, og nettopp skolen er hennes viktigste oppgave.

Hun skal riktig nok bli landets kronprinsesse og dronning en gang i fremtiden, men inntil videre mener foreldrene at skolearbeidet skal prioriteres foran offisielle oppdrag.

Likevel har hun blitt tatt med på slike oppgaver jevnt og trutt siden hun var liten jente, og det er ingen tvil om at hun får mye oppmerksomhet de gangene hun dukker opp.

I sommer gjorde hun seg blant annet bemerket hos utenlandske kongelige motebloggere og nettsteder.

Nettstedet UFO No More har som mål å finne ut av hvilke designere som står bak klærne og tilbehøret de kongelige bruker, og de tar blant annet for seg den norske prinsessens antrekk.

De kunne blant annet vise til at kjolen prinsessen bar under minnekonserten i Oslo Spektrum slett ikke var ny.

Det var den samme kjolen som hennes mor, kronprinsesse Mette-Marit (48), brukte i forbindelse med statsbesøket fra Brasil i 2007.

Øye for tilbehør

Men denne kjolen er ikke det eneste prinsessen har falt for i morens rikholdige garderobe. For det observante øye, har man også kunne skimte en helt spesiell detalj på prinsessen i løpet av sommeren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.