Prinsesse Ingrid Alexandra

Gjør som hertuginne Kate

Prinsesse Ingrid Alexandra dukket opp med kongelig favoritt.

SPORTY STIL: Prinsesse Ingrid Alexandra var sporty kledd under Holmenkollen skifestival i jakke fra Twentyfour, bukse fra Norrøna og sko fra Puma. Vesken var av det moteriktige slaget fra en kongelig favoritt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SPORTY STIL: Prinsesse Ingrid Alexandra var sporty kledd under Holmenkollen skifestival i jakke fra Twentyfour, bukse fra Norrøna og sko fra Puma. Vesken var av det moteriktige slaget fra en kongelig favoritt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Kongefamilien stilte tradisjonen tro mann - og kvinnesterke til Holmenkollsøndagen. Folkefest, norske flagg og nettopp kongelige tilskuere hører med på denne tradisjonsrike dagen i skisportens tegn.

Prinsesse Ingrid Alexandra (18) var med for aller første gang under dette arrangementet bare knappe to måneder gammel i 2004, og siden har hun vært selvskreven gjest ved siden av kongeparet, kronprinsparet og brødrene.

I 2020 gikk arrangementet av stabelen uten publikum på grunn av pandemien, og i fjor ble det avlyst av samme grunn. Men i år var prinsessen endelig tilbake på kongetribunen i Kollen, og stilte sporty antrukket i jakke fra norske Twentyfour og bukse fra Norrøna.

Skoene var fra Puma, og modellen het passende nok «Oslo Maja». Sko som faktisk er inspirert av de olympiske leker i Oslo i 1952 og navngitt deretter.

Vesken hun bar på er imidlertid oppkalt etter en helt annen by: Den heter nemlig «Los Angeles», og kommer fra det britiske veskemerket DeMellier London.

Kongelig favoritt

Den norske prinsessen er slett ikke den første kongelige som har lagt sin elsk på de disse britiske veskene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer