<strong>STOLTE FEDRE:</strong> Torsdag gjorde Prins Daniel som kronprins Haakon, Ari Behn og Kronprins Frederik før ham, da han viste lengden til den lille prinsessen.  Foto: Scanpix/All Over Press/Stella Pictures
STOLTE FEDRE: Torsdag gjorde Prins Daniel som kronprins Haakon, Ari Behn og Kronprins Frederik før ham, da han viste lengden til den lille prinsessen. Foto: Scanpix/All Over Press/Stella Pictures Vis mer

Gjør som de andre kongelige

Torsdag ble prins Daniel pappa og viste alle hvor stor prinsessen er.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidlig torsdag morgen annonserte en lykkelig prins Daniel (37) at han og prinsesse Victoria (34) har blitt foreldre til en liten jente.

Det er svært vanlig at kongelige fedre viser størrelsen på barna, og på pressekonferansen oppfordret fotografene prins Daniel til å vise prinsessens lengde.

- Sa jeg ikke det, sa Daniel.

- Men du må vise det, sa fotografene.

- Jeg skjønte ikke at det var et bra bilde, men det er selvsagt en klassiker, sa prinsen. 


Den nybakte pappaen benyttet selvsagt også anledningen til å skryte av sin datter.

- I morges kl 04. 26 fødtes en 51 cm stor og 3280 g tung veldig søt prinsesse, sa Daniel på pressekonferansen klokken syv torsdag morgen.

Og som de andre kongelige før ham var også den svenske prinsen svært preget av gladnyheten.

- Følelsene er litt «all over the place». Prinsessen lå på morens bryst og så ut til å ha det flott. Vanskelig å slite seg vekk, sa prinsen på pressekonferansen klokken syv torsdag morgen.

Prinsen roste også sykehuspersonalet for deres innsats og det svenske folket for alle lykkeønskninger, og forsikret pressen om at alt sto bra til med mor og barn.

- Det er en ny situasjon og noe jeg aldri har vært med på før. Det er alltid risikabelt når man skal forløse et barn, men det gikk bra. Kronprinsessen er så lykkelig.

Flere andre nybakte fedre har også vært svært begeistret og opprømt da de annonserte barnas ankomst. Mange husker nok Ari Behn som ville ut i skogen å skyte bjørn og føle seg som en «ekte» mann. Også han demonstrerte datterens lengde.

- Hun er en vakker, gyllen halvmeter, sa forfatteren på pressekonferansen.

Også kronprins Haakon var svært rørt etter at Mette-Marit fødte Ingrid Alexandra i 2004.

- Hun er det vakreste pikebarnet i hele landet, fortalte en stolt kronprins til pressen.

Dette blir kong Carl Gustaf (65) og dronning Silvias (67) første barnebarn og den første niesen til prinsesse Madeleine (29) og prins Carl Philip (32).
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi har fått en veldig søt prinsesse  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer