Gjør kongens skandaler det lettere for Sofia?

En forlovelse kan være nær, kanskje takket være oppstyret rundt Carl Gustaf.

<strong>MYE OMTALT FORTID:</strong> Sofia Hellqvist har vært deltager i svensk Paradise Hotell, og har i tillegg stilt opp på en rekke lettkleddbilder. Fortiden hennes ble mye omtalt i kongepressen, men etter at kong Carl Gustafs skandaler ble rullet opp, har ingen snak Foto: Stella Pictures
MYE OMTALT FORTID: Sofia Hellqvist har vært deltager i svensk Paradise Hotell, og har i tillegg stilt opp på en rekke lettkleddbilder. Fortiden hennes ble mye omtalt i kongepressen, men etter at kong Carl Gustafs skandaler ble rullet opp, har ingen snak Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I fjor ble forholdet mellom den tidligere lettkledd-modellen og Paradise Hotel-deltageren, Sofia Hellqvist (26), og svenske prins Carl Philip kjent.

Lenge ble det tiet rundt forholdet, angivelig på grunn av Hellqvists fortid, og mange så på forholdet som en skandale.

Mot slutten av fjoråret ble boken «Carl XVI Gustaf - Den motvillige monarken» sluppet: En bok som førte til at mange av kong Carl Gustafs angivelige tidligere skandaler ble rullet opp. Det ble blant annet hevdet at kongen hadde vært på strippeklubb, og at hans venn Anders Lettström skal ha forsøkt å kjøpe avslørende Carl Gustaf-bilder av mafiaen.

Svenske kongeeksperter har rådet kongen til å abdisere, og det har stormet rundt det svenske kongehuset. Men ingen snakker om Sofia Hellqvists fortid lenger.

Sakte men sikkert har Sofia kommet seg inn i kongefamilien, og i begynnelsen av mai festet hun med både kjæresten og kongen under Carl Gustafs bursdag. Svensk Damtidning skrev den gang at det var kronprinsesse Victoria som sørget for å invitere Sofia til festen.

Se og Hørs tidligere hoffreporter, Kjell Arne Totland, mente at Sofias tilstedeværelse på den kongelige bursdagsfesten ville bety at forholdet stadig blir mer seriøst mellom henne og Carl Philip.

- Dette betyr at Sofia nå er inne i varmen, og at det kan gå mot en ny kongelig forlovelse i Sverige, sa han til Seher.no.

Dermed kan det spekuleres i om Sofias vei inn i den svenske kongefamilien ville vært svært mye vanskeligere, dersom Carl Gustaf hadde en «plettfri» fortid, og kongefamiliens status ble ansett for å perfekt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Fremstår som en usikker, forvirret og nervøs mann

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer