Prins William og hertuginne Kate:

Gjør endringer

Hertugparet går nok en gang sin egen vei - denne gang på Instagram.

FORANDRING FRYDER?: Kate og William har den siste tiden gått sin egen vei. Foto: Aaron Chown / AP / NTB
FORANDRING FRYDER?: Kate og William har den siste tiden gått sin egen vei. Foto: Aaron Chown / AP / NTB Vis mer
Publisert

Prins William (38) og hertuginne Kate (39) har flere ganger den siste tiden vist at de, i likhet med prinsens bror, går sine egne veier. På onsdag lanserte de sin egen YouTube-kanal, og hertugparet har dermed offisielt blitt «Youtubere».

Parets første video på plattformen heter enkelt og greit «Velkommen til vår offisielle Youtube-kanal», og fikk hele 17 000 visninger på en snau time.

I videoen sitter William og Kate hjemme i sofaen, mens de snakker til kamera. Prinsen innleder på humoristisk vis ved å advare kona om hva hun sier mens kamera ruller.

- Forresten, du må være forsiktig med hva du sier nå, for disse folkene filmer alt, sier prins William - før hertuginnen slår tilbake:

- Jeg vet!

KONGELIG STIKK: Da prestisjetunge British Academy Film Awards (BAFTA) gikk av stabelen kom Brad Pitt i en takketale med et humoristisk stikk til den britiske kongefamilien. Slik reagerte Prins William. Video: NTB Scanpix og Dagbladet TV Vis mer

Endrer navn

Nå overrasker hertugparet nok en gang. Også denne gangen er det på sosiale medier - nå har de nemlig tatt for seg Instagram.

Hertugparets offisielle Instagram-konto har inntil nå hatt navnet @KensingtonRoyal, som refererer til deres kongelige residens Kensington Palace.

Nå har de derimot valgt et langt mer personlig navn på Instagram-profilen.

Det nye navnet er @DukeandDuchessOfCambridge, som speiler deres kongelige titler, hertug og hertuginne av Cambridge.

Brukeren har i skrivende stund nesten 13 millioner følgere, som får vitne Kate og Williams hverdag gjennom hyppige oppdateringer.

Bestselger

Den siste oppdateringen hertugparet har delt med følgerne, er en kort videosnutt og tre bilder. De viser Kate som går rundt i en park med en bok som har fått navnet «Hold Still» - en samling av fotografier som viser folks liv under pandemien.

Boken er et prosjekt Kate selv har arbeidet med under pandemien.

Ifølge Daily Mail har salget gått over all forventning, og skal samme dag som den ble tilgjengelig for allmennheten ha blitt en bestselger.

HOLD STILL: Kate Middleton har gitt ut en bildesamling med fotografier fra pandemien. Foto: Instagram @DukeandDuchessOfCambridge
HOLD STILL: Kate Middleton har gitt ut en bildesamling med fotografier fra pandemien. Foto: Instagram @DukeandDuchessOfCambridge Vis mer

For å markere utgivelsen lanserte hertuginnen fredag en nasjonal skattejakt i samarbeid med organisasjonen Book Fairies. Ifølge avisen skal eksemplarer av boken ha blitt plassert på steder som har betydd mye for folk under pandemien.

Prosjektet bunner i at Kate selv er en ivrig fotograf, og startet dermed dette prosjektet i fjor under Storbritannias første lockdown. Hun ba folk sende inn bilder fra deres hverdag under pandemien, og deretter ble 100 portretter valgt ut til å være med i boken.

Inntektene fra boksalget skal deles likt mellom National Portrait Gallery, og Mind, en veldedig organisasjon for mental helse.

LES OGSÅ: - Noe har endret seg mellom dem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer