Hertuginne Meghan:

- Gjør det hele verre

Hertuginne Meghans luksusgarderobe får flere til å se rødt.

KRITIKK: Det var mange som var glade for å se hertuginne Meghan, men enkelte er også kritiske. Foto: Shutterstock/NTB
KRITIKK: Det var mange som var glade for å se hertuginne Meghan, men enkelte er også kritiske. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

De siste par årene har det vært forholdsvis stille fra prins Harry (37) og hertuginne Meghan (40), i hvert fall hvis man ser bort fra det beryktede Oprah-intervjuet.

Paret er i dag bosatt i Los Angeles med sine to barn Archie (2) og Lilibet (ti mnd), og verner tilsynelatende godt om både privat- og familieliv.

Det var nok derfor mange som gledet seg stort til å få et gjensyn med hertugparet av Sussex, da de forrige uke reiste til Haag i Nederland i forbindelse med Invictus Games.

GODT HUMØR: Hertuginne Meghan og prins Harry smilte til de fremmøtte da de viste seg offentlig for første gang på flere uker. Video: Vilde Holta Røssland Vis mer

De siste dagene har det blitt publisert en rekke bilder av prinseparet, og spesielt hertuginne Meghan har fått mye oppmerksomhet. Ifølge News har hun også fått flere til å sperre opp øynene når det gjelder garderoben sin.

Invictus Games er en rekke aktiviteter for sårede og skadde som enten fortsatt tjener i forsvaret eller er veteraner etter krig.

Svindyre antrekk

I løpet av bare tre dager under arrangementet skal Meghan ha båret antrekk til en verdi av svimlende 69 000 amerikanske dollar, noe som tilsvarer godt over 600 000 norske kroner.

DESIGN: Meghan bar blant annet denne Valentino-dressen. Foto: Shutterstock/NTB
DESIGN: Meghan bar blant annet denne Valentino-dressen. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer

Dette står i stor kontrast til da hun deltok på arrangementet i 2017. Den gang skal hun ha båret klær og smykker til en verdi av 1472 amerikanske dollar - rett i overkant av 13 000 norske kroner.

Nettstedet skriver at prisen på 40-åringens garderobe de siste dagene kan «gi en tårer i øyene» og at det hele er «uanstendig».

STILIG: Prins Harry og hertuginne Meghan 17. april. Foto: Splash News/NTB
STILIG: Prins Harry og hertuginne Meghan 17. april. Foto: Splash News/NTB Vis mer

Blant antrekkene skal det ha vært en Valentino-dress med matchende veske fra samme designer. Hertuginnen skal også ha hatt med seg en Ralph Lauren-kåpe, Carolina Herrera-veske og solbriller fra Linda Farrow for å nevne noe.

40-åringens smykker skal heller ikke ha vært særlig billige.

RASER: Piers Morgan sluttet i programleder-jobb etter heftig kritikk av hertuginne Meghan. Nå har han gitt sitt første intervju siden da. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

- Skiller seg ut

Kongelig redaktør i Svensk Damtidning, Ellen Myrgård, sier til Se og Hør at selv om Harry og Meghan ikke lenger er seniormedlemmer av den britiske kongefamilien, er de selvfølgelig sterkt knyttet til «The Firm» og dronning Elizabeth (95).

- Derfor skiller de seg ut i folks øyne når Meghan viser fram en luksusgarderobe til en så høy sum. En sum som vanlige folk bare kan drømme om å kjøpe klær for, sier hun.

- At det i tillegg er et internasjonalt idrettsarrangement som kongefamilien alltid tar del i, og ingen privat begivenhet, gjør det hele verre, mener hun.

Tause

Selv om mange er kritiske til den ville pengebruken, tror ikke Myrgård vi vil høre noe fra kongefamilien.

BARE TRIST: Dette sier ekspertene om det famøse Harry og Meghan-intervjuet. Vis mer

- En kommentar fra kongefamilien kommer sannsynligvis ikke. Dronning Elizabeth er kjent for verken å forklare seg eller klage, så disse kleskjøpene vil trolig ikke bli omtalt i en offentlig uttalelse fra hoffet, sier den kongelige redaktøren.

Samtidig påpeker hun at den britiske monarken er ekspert på «litt mer subtile markeringer».

- De siste årene har vi for eksempel sett hvordan hun aktivt valgte å ikke gratulere Harry og Meghans barn med offisielle bilder på hoffets nettsider. Et annet eksempel var da Elizabeth holdt sin årlige juletale i 2020 og helt utelot Harry og Meghan, sier Myrgård, og legger til:

- Alle de andre familiemedlemmene ble nevnt ved navn. Kanskje vi får se en slik «stille hevn» etter denne klesskandalen.

ÅPNINGSEREMONI: Meghan bar også et annet antrekk da hun åpnet Invictus Games. Foto: Splash News/NTB
ÅPNINGSEREMONI: Meghan bar også et annet antrekk da hun åpnet Invictus Games. Foto: Splash News/NTB Vis mer
NEDTONET: Hertuginnen valgte en av dagene en litt mer nedtonet stil, men det skal likevel ikke ha vært billig. Hun skal blant annet ha båret en Celine-veske og Chanel-sko. Foto: Splash News/NTB
NEDTONET: Hertuginnen valgte en av dagene en litt mer nedtonet stil, men det skal likevel ikke ha vært billig. Hun skal blant annet ha båret en Celine-veske og Chanel-sko. Foto: Splash News/NTB Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer