Hertuginne Kate:

- Gjør alt hun kan for å hjelpe Meghan

Hertuginnen skal være lei seg på Meghans vegne.

BEKYMRET: Hertuginne Kate er angivelig bekymret for svigerinnen sin og gjør alt hun kan for å være der for Meghan. Foto: NTB Scanpix
BEKYMRET: Hertuginne Kate er angivelig bekymret for svigerinnen sin og gjør alt hun kan for å være der for Meghan. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den siste tiden har det vært stort fokus på prins Harry (35) og hertuginne Meghan (38) etter at dokumentaren med navn «Harry & Meghan: An African Journey» ble sluppet 20. oktober.

I dokumentaren intervjues blant annet hertugparet hver for seg, hvor hertuginne Meghan innrømmer at tiden etter hun fikk barn har vært ekstra tøff.

- Ikke mange har spurt om jeg har det bra, sier 38-åringen i dokumentaren, ifølge The Mirror, og legger ikke skjul på at det har vært vanskelig, også utenfor offentlighetens søkelys.

- Er det innafor å si at du ikke egentlig er ok, at det virkelig har vært vanskelig?, spør journalisten, og får et ærlig svar i retur:

- Ja, svarer Meghan.

ÅPNER OPP: Hertuginne Meghan åpner opp om hvordan det har vært å få barn og gifte seg i offentlighetens søkelys. Video: ITV. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Kjølnet forhold

I løpet av det siste året har ryktene florert om at forholdet mellom prins Harry og prins William (37) har kjølnet, og flere har trodd at Harrys forhold til Meghan har vært grunnen. Etter lang tid, hvor kongehuset i kjent stil ikke kommenterte påstandene, snakket prins Harry omsider ut i den nye dokumentaren.

- Uunngåelige ting skjer. Men vi er brødre, vi vil alltid være brødre, sier prins Harry i den nye dokumentaren.

Videre legger prinsen til at brødrene rett og slett er på forskjellige stadier i livet, men at de alltid er der for hverandre. Han innrømmer også at mye av påstandene og ryktene er overdrevet.

- Majoriteten av ting er skapt ut av ikke noe. Som brødre har vi gode dager og dårlige dager, forteller prins Harry i dokumentaren.

Bekymret svigerinne

I etterkant av Meghan og Harrys utsagn skal flere i det britiske kongehuset ha uttrykt bekymring for de nybakte foreldrene. Blant annet skal prins William og prins Charles (70) være bekymret for at Harry skal falle tilbake i en depresjon, men også hertuginne Kate (37) er bekymret.

Ifølge News.com.au skal hertuginnen av Cambridge gjøre alt i sin makt for å sette strek over brødrenes konflikter, og bringe dem nærmere hverandre igjen. Dette gjør hun mest for hertuginne Meghans del, ifølge nettstedet.

Ifølge kongeforfatteren Phil Dampier har hertuginnen dårlig samvittighet ovenfor svigerinnen sin.

VIL SAMLE ALLE: Hertuginne Kate skal visstnok gjøre sitt beste for å samle familien og ordne opp i ting på på privaten. Foto: AP/ NTB Scanpix
VIL SAMLE ALLE: Hertuginne Kate skal visstnok gjøre sitt beste for å samle familien og ordne opp i ting på på privaten. Foto: AP/ NTB Scanpix Vis mer

- Bak kulissene har jeg blitt fortalt at Kate gjør sitt beste for å samle alle og hjelpe Meghan, ingen av dem ønsker å svikte dronningen, så Kate forsøker å ordne opp i ting privat, sier Dampier til Express, ifølge News.

Videre forteller forfatteren at hertuginne Kate har strukket ut en hånd, og at hun angivelig har snakket med Meghan på telefonen.

- Kate har dårlig samvittighet overfor henne, og hun vet at Meghan har det tøft, fortsetter han.

NEI: Alt gikk ikke helt etter planen da Hertuginne Meghan Markle skulle hilse på en gammel venn på et veldedighetsarrangement. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

Prinsen er oppgitt

Som tidligere nevnt er også prins Charles svært bekymret for prins Harry og hertuginne Meghan, men han skal også ha blitt oppgitt over all oppmerksomheten hertugparet har fått etter dokumentaren.

Prins Charles var nylig på en reise i Japan, og skal ifølge kilder som har snakket med The Sun ha vært svært oppgitt over at verken hans reise, eller Kate og Williams arbeid i Pakistan har fått noe oppmerksomhet.

- Prinsen av Wales er veldig travel om dagen med sin reise i Japan, som inkluderer et besøk med rugbylaget fra Wales. Men poenget er at alt dette «rotet» har undergravet det arbeidet han gjør, akkurat som det tok all oppmerksomheten fra prins William og hertuginne Kates arbeid i Pakistan nylig, fortalte kilden.

Charles skal også ha blitt rasende på grunn av den angivelige konflikten mellom brødrene, og omtalen rundt Harrys kommentarer i dokumentaren.

LES OGSÅ: Tar uventet pause etter presset

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer