TOK FLYTIMER: Hertuginne Kate avslørte selv at hun har tatt flytimer Foto: All Over Press
TOK FLYTIMER: Hertuginne Kate avslørte selv at hun har tatt flytimer Foto: All Over PressVis mer

Gjett hva Kates nye hobby er

Hertuginnen følger i familiens fotspor.

SEOGHØR.NO: Hertuginne Kate er blitt et moteikon for kvinner verden over, men den vakre brunetten er slett ikke bare en pyntedukke. Hun avslørte nylig overfor noen RAF-piloter at hun har tatt flytimer!

- Min bestefar var pilot. Selv har jeg også tatt noen flytimer, sa hun ifølge Hello Magazine.

FLYFORTID: Både Michael og Carole Middleton har en fortid i flyselskapet British Airways. Foto: All Over Press
FLYFORTID: Både Michael og Carole Middleton har en fortid i flyselskapet British Airways. Foto: All Over Press Vis mer

Dermed følger Kate i familiens fotspor. Familien Middleton har en lang historie med piloter og ansatte innenfor luftfartsindustrien. Hennes farfar var som nevnt pilot, og begge foreldrene har  jobbet for flyselskapet British Airways. Carol var flyvertinne og Michael  var kontrollør før de på 80-tallet sa opp jobbene, og startet sitt eget postordreselskap – Party Pieces.

Også hennes svigerfamilie har tradisjoner i lufta. Både svigerbror Harry og ektemannen William er utdannet piloter.

PILOT: Prins William har inntil nylig jobbet som helikopterpilot. Foto: All Over Press
PILOT: Prins William har inntil nylig jobbet som helikopterpilot. Foto: All Over Press Vis mer

William har de siste årene vært utstasjonert i den lille landsbyen Anglesey i Wales. Her har prinsen jobbet som RAF-pilot på et redningshelikopter, og ved flere tilfeller reddet livet til mennesker i nød. Orkaner og uvær har ofte gjort jobben livsfarlig, og Kate har ikke lagt skjul på at hun frykter for ektemannens liv.
 
– Jeg er alltid veldig bekymret for William når han er ute på redningsoppdrag. Jeg frykter det verste, og det er tungt, har Kate sagt til en annen militærfrue ifølge avisen Sunday

FAMILEFRED: Hertuginne Kate og prins William har bodd i Wales frem til prins George ble født. Nå bor den lille familien på Kensington Palace i London.
FAMILEFRED: Hertuginne Kate og prins William har bodd i Wales frem til prins George ble født. Nå bor den lille familien på Kensington Palace i London. Vis mer

Kanskje var det for å hanskes med frykten at Kate selv tok flytimer? Nå kan hun imidlertid slutte å uroe seg. William har sluttet som helikopterpilot, og familien har bosatt seg på Kensington Palace i London.