Gjett hva Finn Schjøll mener om bruden

Blomster-Finn har allerede gjort seg opp en mening før bryllupet.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Blomsterdekoratør og TV-stjerne Finn Schjøll har laget blomster til utallige brylluper. Den muntre og hyggelige blomsterhandleren har også levert blomster til Slottet i en årrekke.

I et videointervju med Se.nos prinsebryllup-sending - som vises blant annet på Seoghør.no fra klokken 15 lørdag -  roser han blant annet av kronprinsesse Mette-Marits vakre brudebukett - som inneholdt lilla blomster.

- Den var helt fantastisk, rett og slett, forteller Finn.

De fleste kongelige bruder velger hvit brudebukett, men Finn tror at Sofia Hellqvist vil gjøre det annerledes.

- Går hun for laks? Blir det noe laksefarget, mon tro?

POPULÆR: Finn Schjøll tror Sofia velger fargeinnslag i brudebuketten. Her er han fotografert med Jan Thomas på sin egen vinlansering Foto: Espen Solli
POPULÆR: Finn Schjøll tror Sofia velger fargeinnslag i brudebuketten. Her er han fotografert med Jan Thomas på sin egen vinlansering Foto: Espen Solli Vis mer

Skryter av Sofia

Finn Schjøll mener også at Carl Philip er en heldig mann som får Sofia.

- Det er en framifrå, sterkt flott ung kvinne og vi har allerede lært oss, hun har bygget sin karakter, avslutter Finn.

Se.no gir deg alt du trenger å vite om prinsebryllupet gjennom hele helga, og fra kl. 15 lørdag kan du følge vår direktesending fra folkefesten foran slottet i Stockholm, med løpende ekspertkommentarer fra Se og Hørs kongehuseksperter Caroline Vagle og Anders Stavseng og moteekspert Marianne Jemtegård. SE.no-sendingen er et konsernprosjekt i Aller.

LES OGSÅ: Sonjas luksusveske koster flesk

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer