Märtha Louise og Durek Verrett:

Gjenforent i vill luksus

Omgivelsene var virkelig en ekte prinsesse verdig!

OVERDÅDIG FEIRING: Prinsesse Märtha Louise feiret 50-årsdagen på begge sider av Atlanterhavet - blant annet omringet av ekte Beverly Hills-luksus. Her er hun og kjæresten Durek Verrett avbildet i Oslo i 2019. Foto: Lise Åserud / NTB
OVERDÅDIG FEIRING: Prinsesse Märtha Louise feiret 50-årsdagen på begge sider av Atlanterhavet - blant annet omringet av ekte Beverly Hills-luksus. Her er hun og kjæresten Durek Verrett avbildet i Oslo i 2019. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For et par uker siden kunne prinsesse Märtha Louise virkelig slå på stortromma da hun markerte sin egen 50-årsdag.

Feiringen begynte med en «hemmelig» fest sammen med venner og familie på Bygdø Kongsgård, fulgt av signering av Märthas nye strikkebok «Hést».

  • Klikk på lenken for å få med deg siste nytt om Märtha!

På selve dagen var ikke kjæresten Durek Verrett (46) til stede, men det gikk ikke lang tid før Märtha tok plass på et fly i retning Los Angeles - der det var duket for videre 50-årsfeiring.

Durek har selv delt et bildedryss fra feiringen på Instagram, som også ble dekket av det amerikanske magasinet People.

Sus og dus

Og selve feiringen, som ble arrangert i Dureks bolig i Beverly Hills, var virkelig satt i luksuriøse omgivelser. Da 46-åringen flyttet inn i huset i sommer, viste han frem luksusen på sosiale medier.

Nå kan Se og Hør avsløre at luksusboligen som Durek disponerer i Los Angeles har en svimlende høy prislapp: Ti millioner dollar - eller rundt 85 millioner kroner.

Drømmevillaen - som du kan lese alt om og se bilder av her (krever Pluss-innlogg) - kan blant annet skilte med utendørs svømmebasseng, nydelig utsikt og hele syv soverom.

Eksklusiv smykkegave

Nylig kunne for øvrig Durek Verrett avsløre at han hadde gitt prinsessen diamantsmykker fra smykkedesigner Paige Novick i anledning jubileet.

- Vi er stjernekryssende elskere på andre siden av havet, men vår kjærlighet er definert av vennskap og hengivenhet. Det er gjennom vårt vennskap vi har bygget evnen til å håndtere avstanden mellom våre hjerter, sa Verrett til People nylig.

DUREK: I andre episode av «Helt Harald» forteller prinsesse Märtha Louise om hvordan hun møtte sjaman Durek. Vis mer

De to eksklusive smykkene, en ring i gull besatt med diamanter og andre edelstener, samt et diamantbesatt gullarmbånd, var heller ikke til å kimse av.

Ringen har en prislapp på 2720 dollar - i overkant av 23 000 norske kroner, ifølge Paige Novicks nettside. Armbåndet kan på sin side kjøpes for 7040 dollar - nesten 61 000 norske kroner.

LES OGSÅ: Røper heftig krangel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer