Durek Verrett:

Gjenforent i Norge

Se og Hør avslører at Durek har kommet hjem til prinsesse Märtha Louise i Lommedalen.

GJENFORENT: Etter å ha vært borte fra hverandre i flere måneder som følge av coronpandemien, kan Se og Hør avsløre at paret omsider har blitt gjenforent i Norge. Foto: Daryl Henderson / NTB
GJENFORENT: Etter å ha vært borte fra hverandre i flere måneder som følge av coronpandemien, kan Se og Hør avsløre at paret omsider har blitt gjenforent i Norge. Foto: Daryl Henderson / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Coronapandemien har sørget for at utallige kjærestepar med avstandsforhold ikke har hatt muligheten til å se hverandre. Dette har også vært tilfellet for prinsesse Märtha Louise (49) og Durek Verrett (45).

Da Märtha skjønte at grensene til USA kom til å stenge i mars, tok hun med seg sine tre døtre i hui og hast til Los Angeles for å treffe Durek en siste gang på lenge. De var to dager i kjærestens hjemby, før de måtte vende nesen hjem igjen.

I tirsdagens utgave av Se og Hør blir det avslørt at paret omsider er gjenforent etter flere måneder fra hverandre.

AVSLØRING: Du kan lese mer om Durek og Märthas gjenforening i dagens utgave av Se og Hør. Foto: Faksimile
AVSLØRING: Du kan lese mer om Durek og Märthas gjenforening i dagens utgave av Se og Hør. Foto: Faksimile Vis mer

- Vil være et stort løft for dem begge

Se og Hør kan avsløre at gjenforeningen fant sted hjemme hos Märtha i Lommedalen, som vil si at Durek har reist helt fra USA til Norge for å se kjæresten sin igjen.

- Dette møtet er nok noe Märtha virkelig har gledet seg til. Tiden uten Durek har vært veldig tung, så denne gjenforeningen vil være et stort løft for dem begge, uttaler en kilde i tirsdagens utgave av Se og Hør, og legger til at hvordan Durek har klart å komme seg til Lommedalen i all hemmelighet, er et mysterium.

PRINSESSEN: Märtha Louise og kjæresten Durek Verrett gjestet God Morgen Norge. Video: TV 2 Se hele saken her: https://www.tv2.no/a/10611424/ Vis mer

På Instagram bekreftet i natt både Märtha og Durek Se og Hørs opplysninger. Prinsessen som for øvrig fyller 49 år i dag, skriver følgende:

«Jeg elsker overraskelser. Og den beste overraskelsen noensinne var at du dukket opp på bursdagen min, Durek Verrett, etter seks lange måneder fra hverandre. Det har vært utfordrende, men samtidig vidunderlig å se hvordan - selv uten å se hverandre - vi har gjort vår forbindelse og vår forståelse for hverandre dypere».

Durek på sin side skriver at han er så lykkelig for å se Märtha igjen.

«Det har vært virkelig vanskelig for meg å være borte fra kvinnen jeg elsker. Det var tider da jeg slet følelsesmessig, men min kjærlighet for deg er varig, og jeg er velsignet av Gud som får være med min engel på bursdagen hennes. Elsker deg for alltid. Gratulerer med dagen, baby.»

Paret har tidligere ikke lagt skjul på at det har vært vanskelig å være borte fra hverandre under coronapandemien.

I slutten av august delte Märtha et innlegg på Instagram der hun skrev at hun har hatt det tungt den siste tiden.

- Mye og overveldende

I innlegget skrev 49-åringen at hun hadde hatt flere tunge dager.

«Noen dager er bedre enn andre - og jeg må innrømme at jeg har hatt noen veldig dårlige dager i det siste. Av og til føles alt bare for mye og overveldende, og jeg har en tendens til å havne i et hull av fortvilelse, selvmedlidenhet og jeg føler meg som et offer på alle områder i livet», var blant det Märtha Louise skrev.

Kort tid senere fulgte Durek opp med sitt eget innlegg på Instagram - der han kom med en rørende hyllest til sin norske prinsesse.

«Å være borte fra kvinnen jeg elsker, får meg til å tenke på kjærlighet generelt, og hvordan kjærlighet handler om hengivenhet. Det handler om å være så tøff, så tilstedeværende at dersom til og med en syklon eller tornado kommer, kan det ikke bryte ned kjærligheten på noe nivå», skrev den selverklærte sjamanen.

Durek la heller ikke skjul på at det er vanskelig å bo så langt unna sin store kjærlighet, særlig når verden står midt oppi en pandemi.

«Gjennom denne tiden har det vært utfordrende, og det er dager hvor jeg gråter, skriker og føler på alt. Jeg fokuserer på å holde meg opptatt, så jeg slipper å tenke på hvor mye jeg savner min vakre kvinne», fortsatte Durek.

Videre skrev han at de begge hadde øyeblikk fra hverandre, der de slet med tristhet og fortvilelse.

«Likevel, det er da du virkelig får se hvor mye du elsker den andre personen, og det er da du ser sannheten i din kjærlighet. Det jeg er sikker på, er at ingenting eller noen kan ta vår kjærlighet bort fra hverandre - noen gang», avsluttet han.

LES OGSÅ: Derfor er ekspertene fortsatt målløse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer