Durek Verrett:

Gjenforent i Norge

Se og Hør avslører at Durek har kommet hjem til prinsesse Märtha Louise i Lommedalen.

GJENFORENT: Etter å ha vært borte fra hverandre i flere måneder som følge av coronpandemien, kan Se og Hør avsløre at paret omsider har blitt gjenforent i Norge. Foto: Daryl Henderson / NTB
GJENFORENT: Etter å ha vært borte fra hverandre i flere måneder som følge av coronpandemien, kan Se og Hør avsløre at paret omsider har blitt gjenforent i Norge. Foto: Daryl Henderson / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Coronapandemien har sørget for at utallige kjærestepar med avstandsforhold ikke har hatt muligheten til å se hverandre. Dette har også vært tilfellet for prinsesse Märtha Louise (49) og Durek Verrett (45).

Da Märtha skjønte at grensene til USA kom til å stenge i mars, tok hun med seg sine tre døtre i hui og hast til Los Angeles for å treffe Durek en siste gang på lenge. De var to dager i kjærestens hjemby, før de måtte vende nesen hjem igjen.

I tirsdagens utgave av Se og Hør blir det avslørt at paret omsider er gjenforent etter flere måneder fra hverandre.

- Vil være et stort løft for dem begge

Se og Hør kan avsløre at gjenforeningen fant sted hjemme hos Märtha i Lommedalen, som vil si at Durek har reist helt fra USA til Norge for å se kjæresten sin igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer