Kronprinsesse Mette-Marit og Nora Haukland:

Gjenforent etter skandalen

Dro på afterski etter bildeskandalen.

GJENFORENT: Kronprinsesse Mette-Marit inviterte Marius Borg Høiby og samboeren Nora Haukland med til fjells etter det omstridte skandalebildet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GJENFORENT: Kronprinsesse Mette-Marit inviterte Marius Borg Høiby og samboeren Nora Haukland med til fjells etter det omstridte skandalebildet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kronprinsesse Mette-Marit (49) og Marius Borg Høibys (26) kjæreste Nora Haukland (26) har tilbrakt påsken sammen. Den vanskelige tiden etter bildeskandalen ser ut til å være over.

Mette-Marit samlet familien til forsoning. Du kan lese hele saken her:

Mediestorm

Oppkjøringen til årets påskefeiring ble alt annet enn hyggelig for kronprinsfamilien. Ved en feiltakelse publiserte influenser Sophie Elise Isachsen (28) et bilde av seg selv og bestevenninnen Nora Haukland (26).

På bildet holdt Marius Borg Høibys kjæreste en gjennomsiktig pose med et hvitt innhold i hånden.

«Livet blir cirka en milliard ganger morsommere når man bare gir faen», sto det skrevet til bildet.

Til tross for at bildet ble slettet etter kort tid, var det mange av influenserens følgere som fikk det med seg og repostet det, blant andre VGTV-profil Mads Hansen (39).

Nyheten gikk verden rundt og bildet skapte mye oppstyr, også hjemme på Skaugum. Kronprinsesse Mette-Marit (49) ble rasende da hun ble kjent med sjokkbildet. Det gjorde ikke saken bedre at utenlandsk presse raskt trakk paralleller til Mette-Marits egen ungdomstid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer