Gjenforenes med ekskjærestene?

Kate og William møttes på St. Andrews - nå møter de igjen gamle kollegaer.

HJERTELIG GJENSYN: Kate og William kommer til å møte både gamle kjente - og rektor - under feiringen av St. Andrews i London 8. november. Foto: Reuters
HJERTELIG GJENSYN: Kate og William kommer til å møte både gamle kjente - og rektor - under feiringen av St. Andrews i London 8. november. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hertuginne Kate og prins William var begge elever ved St. Andrews University i Storbritannia da de møttes.

Nå skal universitetet feire, og til gallamiddagen som skal holdes i London 8. november kommer Kate og William for å kaste glans over arrangementet i regi av 600th Anniversary Scholarship Fund.

250 gjester er invitert, deriblant Kate og williams gamle rektor Louise Richards. Det blir trolig et varmt gjensyn med mange kjente og kjære. Kanskje møter de også ekskjærestene...

Også i februar 2011, bare måneder før bryllupet, stilte Kate og William opp under en mottagelse i forbindelse med en stipendkampanje for St. Andrews.

Kate og William fikk stort sett være i fred under universitetsutdannelsen, og brukte tiden på å bli kjent med hverandre.

Forelskelsen endte i giftermål - og det er nok både hertugparet og gamle-rektoren glade for.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Hun har flotte pupper, ikke sant?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer