Gjenbruk på nyåret

Mette-Marit kom med sin faste følgesvenn fra Celinè.

GJENBRUKSKORONPRINSESSE: Bildet til venstre er tatt i Trøndelag for et drøyt år siden, mens det til høyre er fra NHO-konferansen i Oslo tidligere denne måneden. Celiné-håndvesken er med begge ganger. Foto: Henning Jensen og Andreas Fadum / Se og Hør
GJENBRUKSKORONPRINSESSE: Bildet til venstre er tatt i Trøndelag for et drøyt år siden, mens det til høyre er fra NHO-konferansen i Oslo tidligere denne måneden. Celiné-håndvesken er med begge ganger. Foto: Henning Jensen og Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kronprinsesse Mette-Marit (38) har fått skryt fra mange hold for sin flotte look i går, da hun sammen med kronprins Haakon kastet glans over NHOs årlige konferanse som ble avholdt i Operaen. Selv amerikanske medier har fått øynene opp for vår vakre kronprinsesse.

- Kronprinsessen tar sjanser når hun mikser blått, brunt og sort, men hun får det til å fungere. Særlig fordi vi elsker hårfargen hennes. Det der er én blendende blond skandinavisk prinsesse, skriver Huffington Post.

Men selv om det elegante antrekket har gjort inntrykk verden over, var det kun gjenbruk fra Mette-Marits side. Både den sorte blazeren og det blå skjørtet, som mest sannsynlig er fra Prada, har vi sett ved flere anledninger.


Også vesken fra motehuset Celinè en gjenganger hos kronprinsessen. For et drøyt år siden brukte  kronprinsessen også vesken i forbindelse med et offisielt besøk i Trøndelag. Den gang i kombinasjon med et antrekk i marineblått.

Det har den siste tiden vært rettet søkelys på Mette-Marits dyre motevaner. Hun har en enorm samling av både klær og tilbehør fra eksklusive designhus som Valentino, Prada og Pucci.


Og kanskje er det derfor kronprinsessen starter året med gjenbruk?

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ikke gøy å ha på seg det samme to ganger

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer