Gir bort en million til kreftsyke barn

Prinsesse Ragnhild og ektemannen Erling Lorentzen har begge et stort hjerte.

ET HJERTE AV GULL: Prinsesse Ragnhild og ektemannen Erling gir en million kroner til barn med kreft. De ønsker å gjøre livet litt lysere og gladere for barna. Foto: Se og Hør, Tor Kvello
ET HJERTE AV GULL: Prinsesse Ragnhild og ektemannen Erling gir en million kroner til barn med kreft. De ønsker å gjøre livet litt lysere og gladere for barna. Foto: Se og Hør, Tor Kvello Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hvert år får 180 barn under 18 år i Norge kreft. Takket være god medisinsk behandling, overlever 75–80 prosent sykdommen, og mange blir helt friske igjen.

Prinsesse Ragnhild (81) og ektemannen Erling Lorentzen (88) ønsker å gjøre livet litt lysere for familier som har barn med kreft, og gir én million kroner til et fond.

En gang i året vil en familie motta 50 000 kroner for å realisere en drøm eller gjøre noe hyggelig sammen.

– Kreft er en vond sykdom. Heldigvis har barn gode muligheter til å klare seg, og stadig flere blir helt friske. Det må være å håpe at forskerne en dag klarer å knekke kreftgåten, sier prinsesse Ragnhild.

Prinsessen er kongelig beskytter for Trollbu på Geilo – en fantastisk hytte for barn med kreft. Hytta ble åpnet for tre år siden, eies av Se og Hør-fondet til barn med kreft, og drives av Støtteforeningen for Kreftsyke Barn.

– Det er veldig hyggelig å se at hytta er i bruk. Trollbu er et fristed for barn med kreft og deres familier, sier prinsesse Ragnhild.

Hun og ektemannen bidro med over fem millioner kroner da hytta ble bygd. Så langt har 200 familier besøkt Trollbu, og tilbakemeldingeneer de aller beste.

Kreftsyke barn som er 18 år og yngre kan søke innen 1.1.2012 til: [email protected]

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi gleder oss

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer