MØTE I NEW YORK: Sarah Ferguson og datteren prinsesse Eugenie koste seg med lunsj i New York denne uka. Foto: Stella Pictures
MØTE I NEW YORK: Sarah Ferguson og datteren prinsesse Eugenie koste seg med lunsj i New York denne uka. Foto: Stella PicturesVis mer

Gikk rundt i byen som vanlige kvinner

Uten varsel dukket de to Sarah Ferguson og prinsesse Eugenie opp i sentrumsgatene.

SEOGHØR.NO: Denne uka ble hertuginne Sarah Ferguson og datteren prinsesse Eugenie observert sammen da de spiste lunsj på en fancy restaurant i New York.

De to kongelige kvinnene gikk rundt i millionbyen som to vanlige innbyggere, og elsket å få gå i fred midt på dagen.

Hertuginnen oppholder seg for tiden i USA, hvor hun jobber med et TV-program. Hun har blant annet jobbet iherdig for å gå ned i vekt på amerikanske TV-skjermer.

Den har lenge vært stille fra den britiske kongefamiliens rødtopp, som har hatt en lei tendens til å havne i skandaler. Til torss for alle overskriftene pleier hun jevnlig omgang med sin familie.

Bildene viser at hun fortsatt er en flott dame, selv om noen år er gått siden hun giftet seg med eksmannen prins Andrew i London i 1986, i tidenes bløtkakekjole.

Fortsatt populær

Sarah er blitt 54 år gammel, men hun lever fortsatt livets glade dager. Og fortsatt har hun en plass i hjertene til mange briter.

TOK FARVEL: Etter lunsjen med hertuginne Sarah i New York dro prinsesse Eugenie rett til flyplassen for å nå et fly hjem til England. Foto: Stella Pictures
TOK FARVEL: Etter lunsjen med hertuginne Sarah i New York dro prinsesse Eugenie rett til flyplassen for å nå et fly hjem til England. Foto: Stella Pictures Vis mer

Bryllupsrykter

I fjor meldte flere britiske aviser at Sarah Ferguson skulle gifte seg med prins Andrew igjen, 21 år etter at de splittet opp.

GOD KONTAKT: Hertuginne Sarah er ifølge dronning Elizabeth en god mor. Til tross for endeløse skandaler skal Elizabeth være svært glad i henne. Foto: Stella Pictures
GOD KONTAKT: Hertuginne Sarah er ifølge dronning Elizabeth en god mor. Til tross for endeløse skandaler skal Elizabeth være svært glad i henne. Foto: Stella Pictures Vis mer

- De kommer til å gifte seg, det er bare et spørsmål om tid. De er et praktfullt par, uttalte en nær  venn til Sunday Telegraph.

Sarah og Andrew, som har kjent hverandre siden barndommen, giftet seg i 1986. 10 år senere gikk de fra hverandre. Fem år tidligere ble Fergie koblet til amerikaneren Steve Wyatt, og i 1992 ble bildet av elskeren John Bryen som slikket tærne til Sarah forsidestoff
over hele verden.

Skandalen var komplett, og kongefamilien skjøv Fergie ut i kulden. Andrew hadde ikke noe annet valg enn å forlate henne. Han kunne ikke være gift med en utro kvinne, uansett hvor mye han elsket henne.

Svik

Bruddet til tross – prinsen har hele tiden vært lojal mot Sarah. Sammen har de oppfostret barna prinsesse Beatrice og prinsesse Eugenie. I over 20 år er Fergie blitt holdt utenfor de kongelige kretser. Mens barna har vært en svært viktig del av kongefamilien, er Fergie blitt oversett og ikke invitert til offisielle begivenheter.

Hun var også bannlyst fra Kate og Williams bryllup. I 2010 havnet hun igjen på avisenes forsider, fordi hun forsøkte å selge tilgang til eksmannen til en sjeik. I virkeligheten var han en journalist fra News of the World.

SEVENTYRBRYLLUP: Hele verden sto stille da Sarah og Andrew giftet seg i mars 1986. Foto: All Over Press
SEVENTYRBRYLLUP: Hele verden sto stille da Sarah og Andrew giftet seg i mars 1986. Foto: All Over Press Vis mer

Bor under samme tak

Kjærligheten mellom prins Andrew og Sarah er så sterk at han har tilgitt henne alt. I fjor ble også Sarah endelig invitert med til dronning Elizabeths (87) sommerslott Balmoral i Skottland sammen med Andrew og barna. Det var første gang siden
bryllupet.

– Hertuginnen ble behandlet som om hun og Andrew fortsatt var gift. Det var akkurat som i gamle dager, fortalte en kilde til Sunday Express.

Paret har bodd under samme tak i alle år. Og til tross for at Sarah er blitt koblet til flere
menn, skal Andrew ha vært avholdende fra andre kvinner.

Satte døra på gløtt.

– Jeg er fortsatt forelsket i prins Andrew, og jeg vil ha ham tilbake, innrømmer
Sarah i TV-dokumentaren «Finding Sarah».

For fem år siden ble prinsen konfrontert med at de fortsatt bor sammen, og spurt om de
kommer til å gifte seg:

– Trenger vi å være gift? La oss si det på en annen måte – jeg kan hverken bekrefte eller avkrefte muligheten!

Så gjesntår det bare å se hva framtiden vil bringe...

LES OGSÅ: Charlene skjuler magen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.