Gikk i joggedress på Märthas 40-årsfest

... og Tshawe stjal med seg glass fra Kongens bar.

FLAU: - Jeg kom som jeg er nå. Det var litt flaut. Alle var stivpyntet, sier Tshawe Baqwa om minikonserten på slottet, som han og Yosef Wolde-Mariam hadde på 40-årsfesten til Märtha. Foto: Stella Pictures
FLAU: - Jeg kom som jeg er nå. Det var litt flaut. Alle var stivpyntet, sier Tshawe Baqwa om minikonserten på slottet, som han og Yosef Wolde-Mariam hadde på 40-årsfesten til Märtha. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam i Madcon opptrådte på prinsesse Märtha Louises 40-årsdag, der de spilte «Glow» og «Beggin’» for prinsessen. Madcon møtte opp i joggedress på slottet.

- Jeg kom som jeg er nå. Det var litt flaut. Alle var stivpyntet. Men festen var helt konge, og nå prøver jeg ikke være morsom, sier en joggebuksekledd Tshawe til Dagbladet.

Etter å ha danset jenka med Yosef, Märtha, kronprins Haakon, kong Harald og Magne Furuholmen på rekke å rad bestilte Tshawe shot i baren.

- Da jeg bestilte en shot i baren, fikk jeg et krystallglass. Det tok jeg med meg hjem. DJ-en vår stjal en tallerken. Det sier litt om hvor stort dette var for oss, sier Tshawe til Dagbladet.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kom med kveldens største presang


[obj:media:10103]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer