<strong>STÅLTE I SOLEN:</strong> Ari Behn tok av seg kona prinsesse Märtha Louise og kronprinsesse Mette-Marit under førfestlighetene på Skeppsholmen i anledning lørdagens prinsebryllup mellom prins Carl Philip og Sofia Hellqvist. Foto: NTB scanpix
STÅLTE I SOLEN: Ari Behn tok av seg kona prinsesse Märtha Louise og kronprinsesse Mette-Marit under førfestlighetene på Skeppsholmen i anledning lørdagens prinsebryllup mellom prins Carl Philip og Sofia Hellqvist. Foto: NTB scanpix Vis mer

Gikk for kjole med samme navn som datteren

Märtha Louise valgte norsk design i Sverige.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag ettermiddag er det duket for kongelig bryllup i Sverige, og allerede fredag kveld startet festlighetene.

Prins Carl Philip (36) og Sofia Hellqvist (30) hadde invitert venner og familie på bunkersfest på Skeppsholmen i Stockholm.

Alle gjestene møttes først på kai 16 i Strandvegen, og steg på «S/S Stockholm» i strålende solskinn. Båten tok dem rundt i den idylliske skjærgården, hvor gjestene fikk servert snitter og champagne.

Fra Norge var kronprinsesse Mette-Marit (41), prinsesse Märtha Louise (43) på plass fra starten av, mens kronprins Haakon (41) gikk glipp av båtturen og sluttet seg til selskapet først da de var ankommet «Bergrummet». Lokalet er forøvrig egentlig et utstillingslokale med et omfattende tunnelsystem på circa 1000 kvadratmeter!

<strong>FLOTT:</strong> Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn går om bord på skipet S/S Stockholm ved Strandvägen i Stockholm sentrum fredag ettermiddag for å fraktes til en privat fest i anledning lørdagens prinsebryllup. Det er ingentvil om at ekteparet kler hverandre. Foto: NTB scanpix
FLOTT: Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn går om bord på skipet S/S Stockholm ved Strandvägen i Stockholm sentrum fredag ettermiddag for å fraktes til en privat fest i anledning lørdagens prinsebryllup. Det er ingentvil om at ekteparet kler hverandre. Foto: NTB scanpix Vis mer

Libanesisk førfest-tema

Tema for festen var libanesisk, og gjestene fikk servert meze og magedans. Bruden selv hadde passende nok valgt nettopp libanesisk design fra stjernedesigneren Zuhair Murad - og så virkelig strålende ut. Hun har fått skryt fra moteeksperter fra hele verden.

Vår egen Mette-Marit gikk for gjenbruk denne kvelden, mens Märtha valgte norsk design.

Hun hadde skaffet seg en flunkende ny kreasjon fra norske byMAGMALOU. Kjolen heter «Emma Lou Long» dress.

«Jeg er sååå glad og stolt for at Prinsesse Märtha Louise valgte norsk design og byMAGMALOU under gårsdagens vennefest i det svenske prinsebryllupet! Jeg synes prinsessen var utrolig vakker i vår Emma Lou Long Dress (oppkalt etter datteren min, Emma Louise)», skriver gründeren bak merket, Marthe Kveli Valeberg, på bloggen sin.

Mon tro om kjolens navn også har inspirert prinsesse Märtha Louise ekstra til å velge nettopp den «nude»-fargede kjolen - for hun og ektemannens yngste datter heter som kjent Emma Tallulah Behn (6).

Følg med på vår livesending fra prinsebryllupet her fra klokken 15:00!

Se video fredagens festligheter:

LES OGSÅ: Nå er bryllupsfesten i gang!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer