Cressida Bonas:

Giftet seg med «ny» Harry

Prins Harrys eks, Cressida Bonas, ga nylig sitt «ja» til sin nye Harry.

EKSER: Sosietetskvinnen Cressida Bonas og prins Harry var i et forhold frem til 2014. Nå har førstnevnte giftet seg med en ny Harry. Foto: NTB Scanpix
EKSER: Sosietetskvinnen Cressida Bonas og prins Harry var i et forhold frem til 2014. Nå har førstnevnte giftet seg med en ny Harry. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Da prins Harry (35) giftet seg med den daværende skuespilleren Meghan Markle (38) i 2018, lot flere seg overraske av gjestelisten. Plutselig dukket nemlig flere av prinsens ekser opp foran Windsor Castle, på vei inn i kapellet med store hatter og fjonge kjoler.

En av disse ekskjærestene, ved navn Cressida Bonas (31), har nå selv gått nedover kirkegulvet i helgen, og giftet seg like så godt med en ny Harry, nemlig eiendomsutvikleren Harry Wentworth-Stanley (31).

Gift med «ny» Harry

Bonas sto brud under en liten seremoni med 30 gjester, i Cowdray Park i West Sussex.

GODT HUMØR: Hertuginne Meghan og prins Harry smilte til de fremmøtte da de viste seg offentlig for første gang på flere uker. Video: Vilde Holta Røssland Vis mer

- Det var en vakker seremoni og de er så lykkelige, sier et familiemedlem til Daily Mail, og fortsetter:

- Det var en veldig privat og intim seremoni og det var det de ville ha. Cressida så strålende ut. Vi er så glade for dem, og det var en stor dag, men de ba om at ingen snakket om det.

Brudens bror, Jacobi Anstruther-Gough-Calthorpe, delte et innlegg på Instagrams historiefunksjon som viste Bonas og ektemannen ridende på hest på den store dagen.

Bonas møtte ektemannen da de studerte sammen på universitetet i Leeds, og skilte lag da Wentworth-Stanley tok utveksling i utlandet, ifølge Tatler. Senere fant de tilbake til hverandre, og forlovet seg i 2019.

View this post on Instagram

We getting married 😁🥰

A post shared by Harry Wentworth-Stanley (@harrywent) on

31-åringen ble født i Winchester, som ligger i Hampshire i England, som datter av Lady Mary-Gaye Curzon. De har kongelig blod, og slekter blant annet på jarlen Edward Curzon.

Ungdomsårene brukte Bonas på sport og på scenen. Hun studerte dans ved universitetet i Leeds, og gikk videre til andre studier ved Trinity Labans konservatorium for dans og musikk.

BLIR LURT: 12 jenter er sikre på at de dater prins Harry i realityprogrammet «I Wanna Marry Harry». Video: Fox / Rød Løper Vis mer

Interessen for skuespill var stor hos den unge briten, som debuterte på TV-skjermen i 2009 i serien «Trinity». Hun har også figurert i filmen «Tulip Fever» med Alicia Vikander, og hun har også spilt i «Gatsby» på scenen til Leicester Square Theater.

Forhold med prinsen

Som nevnt vakte det oppsikt da prins Harrys ekskjærester, deriblant Bonas, dukket opp i Harry og Meghans bryllup for to år siden.

Bonas kunne hatt rollen som Meghan fikk da hun giftet seg inn i den britiske kongefamilien, men i stedet måtte hun sitte på sidelinjen og være vitne til at prinsen fikk sin kone.

BRYLLUPSGJEST: Bonas var gjest i bryllupet til eksen, prins Harry i 2018. Foto: NTB Scanpix
BRYLLUPSGJEST: Bonas var gjest i bryllupet til eksen, prins Harry i 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bonas og Harry ble introdusert for hverandre av Harrys kusine, prinsesse Eugenie i 2012, og ble fotografert sammen utallige ganger, på alt fra sportsarrangementer til turer på byen.

DEN GANG DA: Prins Harry og Cressida Bonas i mars 2014. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Prins Harry og Cressida Bonas i mars 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De var imidlertid svært private rundt forholdet, og uttalte seg egentlig aldri direkte om romansen. Etter to år sammen tok de i 2014 avgjørelsen om å gå fra hverandre.

Senest i juni i år lettet Bonas på sløret om bruddet fra den svært offentlige prinsen.

SAMMEN: Harry og Cressida møttes i 2012, og gikk hver til sitt to år senere. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN: Harry og Cressida møttes i 2012, og gikk hver til sitt to år senere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Frykten for å feile, frykten for avvisning, frykten for å ikke gjøre det rette, frykten for å ikke være perfekt. Jeg tror det har begrenset meg i ulike situasjoner i livet mitt, sa hun i et intervju med Daily Telegraph.

Hun fortalte at hun har fått mer selvtillit med årene, og at hun ikke henger seg like mye opp i de små tingene mer.

- Jeg føler det definitivt har gitt meg en sterkere følelse av mening og en sterkere følelse av hva jeg vil eller ikke vil, sa hun videre.

LES OGSÅ: - Ga opp livet for den familien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer