Prinsesse Beatrice:

Giftet seg i hemmelighet

Prinsessen giftet seg med forloveden Edoardo Mapelli Mozzi fredag.

GIFTET SEG: Prinsesse Beatrice og Edoardo Mapelli Mozzi giftet seg i en hemmelig seremoni fredag. Foto: NTB Scanpix
GIFTET SEG: Prinsesse Beatrice og Edoardo Mapelli Mozzi giftet seg i en hemmelig seremoni fredag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Beatrice (31) og forloveden Edoardo Mapelli Mozzi (37) har giftet seg i en hemmelig seremoni på Windsor Castle fredag formiddag. Det melder en rekke britiske medier, deriblant Sky News.

Ifølge Sky News skal dronning Elizabeth (94) og ektemannen prins Philip (99) ha vært til stede i bryllupet. Det samme gjelder prinsessens far, prins Andrew (60).

Seremonien ble holdt i All Saints Chapel i Windsor Great Park. Om lag 20 personer skal ha vært til stede i seremonien.

- Den private bryllupsseremonien mellom prinsesse Beatrice og Mr. Edoardo Mapelli Mozzi fant sted 11.00 fredag 17. juli i The Royal Chapel of All Saints i Windsor, bekrefter Buckingham Palace i en uttalelse til CNN fredag ettermiddag.

I uttalelsen kommer det også frem at dronningen, prins Philip og nær familie var til stede i den lille seremonien.

Måtte avlyse

Prinsesse Beatrice og den italienske kjæresten forlovet seg i september i fjor, og hadde i utgangspunktet planlagt å gifte seg i en storslått seremoni slutten av mai - noe coronaviruset satte en stopper for.

Allerede i mars varslet paret at de avlyste bryllupsfesten som opprinnelig skulle ha funnet sted på Buckingham Palace 29. mai.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer