BRYLLUP?: Går det som Kate vil blir det kongelig bryllup i England neste sommer.  Foto: AP
BRYLLUP?: Går det som Kate vil blir det kongelig bryllup i England neste sommer. Foto: APVis mer

Gifter seg neste sommer?

Kate Middleton venter bare på at prins William skal fri...

SEHER.NO: Prins Williams (26) flotte kjæreste, Kate Middleton (26), skal nå være klar for bryllup, skriver britiske Daily Star.

26-åringen har vært ensom etter at William dro på en militæroperasjon i Karibien tidligere denne sommeren. Og ifølge venner skal stunden uten kjæresten ha gjort Kate enda mer sikker på at hun ønsker å gifte seg med han.

Nøyaktig når et eventuelt bryllup vil skje, er uvisst, men flere tror at Kate håper på et sommerbryllup til neste år.

Paret må likevel vente til prins Williams er ferdig med sin tjeneste i den britiske marinen. I tillegg har dronning Elizabeth sagt at Kate må få seg en jobb, før paret formelt kan bli mann og kone.

Slottet skal også ha diskutert med regjeringen om det vil være mulig å få bryllupsdagen til å bli en nasjonal fridag, slik det var under Charles og Dianas bryllup på 80-tallet.

Kate skal ha fortalt venner at dette blir den siste julen hun feirer med familien, da hun venter å være del av slottsfamilien til neste år.  

- Kate er ufattelig loyal og snakker kun med de nærmest henne. Hun skal nylig ha fortalt familien at dette blir den siste julen hun feirer med dem, noe som bekrefter ryktene om et mulig bryllup. Alt kommer an på hvor raskt de kan få ting organisert. De har snakket med de ansvarlige på slottet flere ganger, og håper å få gjort det neste sommer, sier en kilde.

Paret har også begynt å diskutere hvilken kirke vielsen skal holdes i.

- De har snakket om det og William liker St. George`s kapell utenfor Windsor slott. Westminster Abbey blir for knyttet til Dianas begravelse, mens St. Pauls er der hans foreldre giftet seg, sier kilden.

Et kongelig bryllup ville også vært et stort pluss for statsminister Gordon Brown, som skal ha vist interesse for å gjøre dagen til en nasjonal feiring.

- Et kongelig bryllup ville vært et enormt løft for landet, sier en kilde.

Har du et kjendistips? Tips oss på Seher@seher.no

LES OGSÅ: - Må jobbe for forlovelsen