GIFTER SEG?: Ifølge sikre kilder BBC har snakket med går det mot kongelig bryllup i Storbritannia sommeren 2010.  Foto: AP
GIFTER SEG?: Ifølge sikre kilder BBC har snakket med går det mot kongelig bryllup i Storbritannia sommeren 2010. Foto: AP Vis mer

Gifter seg neste sommer?

BBC planlegger allerede dokumentarfilm om det nye kongeparet...

SEHER.NO: Det har lenge versert rykter om et mulig bryllup mellom Storbritannias prins William (26) og hans kjæreste Kate Middleton (27).

Men nå ser ryktene endelig ut til å kunne stemme.

Ifølge kilder britiske The Sun har snakket med, har nemlig nyhetskanalen BBC fått nyss i rykter om at paret planlegger å gifte seg neste sommer. Samme sommer som svenske kronprinsesse Victoria og hennes kjære Daniel Westling.

Tipset BBC har fått, skal angivelig være så sikkert at kanalen allerede nå har begynt å planlegge en dokumentarfilm om det "nye" kongeparet. Og filmen skal ha et budsjett på flere millioner kroner.

Hoffreporter i Se og Hør, Kjell Arne Totland, er litt i tvil om ryktene stemmer, men synes det ville være en gledelig nyhet dersom William og Kate skulle forlove seg.

- En spennende og tankevekkende nyhet - hvis den medfører riktighet, da... Foreløpig har jeg ikke sett noen bekreftelse fra BBC på at de virkelig er i ferd med å lage denne dokumentaren. Mye tyder på at William og Kate har bestemt seg for at det skal bli de to, men de er kanskje litt unge fortsatt, sier han til Seher.no.

Ifølge Totland pleier tronarvinger å være litt eldre når de forlover seg.

- De fleste tronfølgere er over 30 når de forlover seg. Men man skal aldri si aldri. Vår egen kronprins Haakon var bare 27 da han forlovet seg - og prins William fyller jo 27 år i neste måned, sier han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Alle tronfølgere forsøker skjegg!