- Gifter seg neste år

Spekulasjonene om at en forlovelse mellom prinsen og Kate snart vil offentliggjøres går heftig i Storbritannia.

GIFTER SEG TIL SOMMEREN?: Britene har stor tro på at denne gangen, så er det holdt i forlovelses-ryktene om prins William og Kate Middleton. Foto: All Over Press
GIFTER SEG TIL SOMMEREN?: Britene har stor tro på at denne gangen, så er det holdt i forlovelses-ryktene om prins William og Kate Middleton. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: De siste dagene har tilhengerne av kongehuset i Storbritannia vært fra seg av begeistreing. I følge flere aviser går nemlig prins William med giftetanker.

Catherine Elizabeth Middleton (28), kalt Kate, har vært sammen med den attraktive prinsen i ni år, og nå ser det ut til at bryllupsklokkene snart vil ringe for paret.

Opplysningene er enda ikke bekreftet at kongehuset, men ryktene vil ha det til at paret har planer om å forlove seg innen årsskiftet, og at de har satt bryllupsdatoen til 23. juli 2011.

- Det ville jo være en hyggelig julegave til britene. I alle fall er det et tydelig tegn på at det går mot forlovelse og bryllup at Kate Middleton i år er invitert til å feire jul sammen med William og resten av kongefamilien, sier Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland til Seher.no.


Iløpet av de siste årene har det flere gang gått rykter om forlovelse, uten at det har vært riktig. Men denne gangen tror britene at det er hold i ryktene, fordi flere begivenheter peker i den retningen, skriver svenske Billed Bladet.


Kate Middleton sees mer og mer, også i offentlige tilsetninger - ved prins Williams side. Nylig ble Kates forreldre, Carole og Michael Middleton, invitert til ball på slottet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: En mynt kan avsløre forlovelsen