Gifter seg ikke i Luxembourg

Prins Félix og hans forlovede har ennå ikke avslørt hvor seremonien vil finne sted.

HELE FAMILIEN: Torsdag ble de offisielle forlovelsesbildene publisert. Her er prins Felix og kjæresten sammen med familien.  Foto: All Over Press
HELE FAMILIEN: Torsdag ble de offisielle forlovelsesbildene publisert. Her er prins Felix og kjæresten sammen med familien. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I midten av desember ble det kjent at prins Félix av Luxembourg (28) hadde forlovet seg med Claire Lademacher (27).

«Storhertugen og storhertuginnen har den svært store gleden av å annonsere forlovelsen til sin sønn, hans kongelig høyhet prins Félix, med frøken Claire Lademacher», het det i erklæringen.

Torsdag kom de offisielle bildene av de nyforlovede. Paret ser hverandre inn i øynene og virker veldig forelsket. Lademacher er kledd i en hudfarget kjole med lange ermer og sort belte i livet, mens Félix er stilig i stripete dress og rødt slips. 

Claire Lademacher er født i Tyskland, men har både bodd i USA og i Sveits. Ifølge nettstedet Wort.lu vil ikke paret gifte seg i Luxembourg, men heller følge tradisjonen med å velge brudens hjemsted. Paret har ennå ikke avslørt hvor eller når de gifter seg. 

Forlovelsesryktene begynte å svirre allerede i november etter at de to turtelduene var blitt observert sammen ved en rekke anledninger. Prinsens utkårede var blant annet til stede da kronprins Guillaume (31) giftet seg i høst, men da fikk ikke paret lov til å sitte sammen. 

Hun skal ha møtt prins Félix for første gang mens hun gikk på skole i alpelandet. Siden har hun studert internasjonal kommunikasjon ved The American University i Paris, tatt en mastergrad i bioetikk ved University Regina Apostolorum i Roma, og jobbet med bioetikk og menneskerettigheter i UNESCO.

For tiden jobber hun med en doktorgrad innenfor organdonasjon og etikk i Roma. Den kommende prinsessen snakker engelsk, fransk og italiensk ved siden av tysk, skriver Wort.lu. 


Prins Félix er nummer to i arverekken i Luxembourg, etter storebror arvestorhertug Guillaume. I 2009 bestemte også han seg for å ta en master i bioetikk. 

LES OGSÅ: Kongefamilien bryter tradisjonen 

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer