<strong>HELE FAMILIEN:</strong> Torsdag ble de offisielle forlovelsesbildene publisert. Her er prins Felix og kjæresten sammen med familien.  Foto: All Over Press
HELE FAMILIEN: Torsdag ble de offisielle forlovelsesbildene publisert. Her er prins Felix og kjæresten sammen med familien. Foto: All Over Press Vis mer

Gifter seg ikke i Luxembourg

Prins Félix og hans forlovede har ennå ikke avslørt hvor seremonien vil finne sted.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I midten av desember ble det kjent at prins Félix av Luxembourg (28) hadde forlovet seg med Claire Lademacher (27).

«Storhertugen og storhertuginnen har den svært store gleden av å annonsere forlovelsen til sin sønn, hans kongelig høyhet prins Félix, med frøken Claire Lademacher», het det i erklæringen.

Torsdag kom de offisielle bildene av de nyforlovede. Paret ser hverandre inn i øynene og virker veldig forelsket. Lademacher er kledd i en hudfarget kjole med lange ermer og sort belte i livet, mens Félix er stilig i stripete dress og rødt slips. 

Claire Lademacher er født i Tyskland, men har både bodd i USA og i Sveits. Ifølge nettstedet Wort.lu vil ikke paret gifte seg i Luxembourg, men heller følge tradisjonen med å velge brudens hjemsted. Paret har ennå ikke avslørt hvor eller når de gifter seg. 

Forlovelsesryktene begynte å svirre allerede i november etter at de to turtelduene var blitt observert sammen ved en rekke anledninger. Prinsens utkårede var blant annet til stede da kronprins Guillaume (31) giftet seg i høst, men da fikk ikke paret lov til å sitte sammen. 

Hun skal ha møtt prins Félix for første gang mens hun gikk på skole i alpelandet. Siden har hun studert internasjonal kommunikasjon ved The American University i Paris, tatt en mastergrad i bioetikk ved University Regina Apostolorum i Roma, og jobbet med bioetikk og menneskerettigheter i UNESCO.

For tiden jobber hun med en doktorgrad innenfor organdonasjon og etikk i Roma. Den kommende prinsessen snakker engelsk, fransk og italiensk ved siden av tysk, skriver Wort.lu. 


Prins Félix er nummer to i arverekken i Luxembourg, etter storebror arvestorhertug Guillaume. I 2009 bestemte også han seg for å ta en master i bioetikk. 

LES OGSÅ: Kongefamilien bryter tradisjonen 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer