GRAVID OG FORLOVET: Charlotte skal gifte seg i høst - og føde i desember - skriver People.com. Foto: All Over Press
GRAVID OG FORLOVET: Charlotte skal gifte seg i høst - og føde i desember - skriver People.com. Foto: All Over Press Vis mer

Gifter seg i høst

Monacos Charlotte Casiraghi og kjæresten Gad er forlovet.

Publisert
SEOGHØR.NO: De lykkelige begivenhetene står i kø for prinsesse Caroline av Monaco. Tidligere i år ble hun bestemor for første gang da sønnen Andrea Casiraghi og hans forlovede Tatiana Santo Domingo fikk sønnen Sacha.

Denne uken ble det kjent at paret skal gifte seg den 31. august.

Men det blir ikke det eneste barnet prinsesse Caroline skal gifte bort i år.

Til høsten skal Andreas søster Charlotte Casiraghi gifte seg med sin forlovede, den franske komikeren og skuespilleren Gad Elmaleh, skriver People.

Charlotte falt for Gad i desember 2011 og hun flyttet inn i hans leilighet i Paris et halvt år senere. Skuespilleren har spilt i en rekke filmer, som Steven Spielbergs «Midnight in Paris». Han har også spilt mot Gérard Depardieu (63) i «The Adventures of Tintin».


Kvinnebedårer.
I Frankrike er han kjent for å være en kvinnebedårer med mange kortvarige romanser på samvittigheten. Han har sønnen Noè fra et tidligere forhold.

Men nok en gledelig familieforøkelse kommer også i løpet av året. Monacos moteprinsesse er gravid - og ifølge People har hun termin i desember.

Til tross for at fyrstefamilien ikke har bekreftet graviditeten offisielt levner bilder tatt av Charlotte liten tvil om at hun og Gad bærer på en lykkelig hemmelighet...


LES OGSÅ: Fyrst Albert: - Derfor har vi ikke fått barn


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer