- Gi oss fred!

Dronning Beatrix har bedt pressen om ligge unna.

BER OM RO: Dronning Beatrix og prinsesse Mabel på vei inn på sykehuset der prins Johan Friso ligger.  Foto: Stella Pictures
BER OM RO: Dronning Beatrix og prinsesse Mabel på vei inn på sykehuset der prins Johan Friso ligger. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den nederlandske prins Johan Friso (43) har fått omfattende hjerneskader etter snøskredulykken i Østerrike, og vil trolig aldri våkne.

På en pressekonferanse i helgen ble det klart at hjertet til Johan Friso sto stille i 50 minutter.
 
Oksygenmangelen til hjernen har ført til at mange hjerneceller er døde, og hvis prinsen skulle våkne en eller annen gang er det slett ikke sikkert at han vil være sitt gamle jeg.

Familien leter nå etter et privat pleiehjem hvor prinsen skal få ende sine dager på en verdig måte.

Den triste nyheten har gått svært hardt inn på familien, som har fått livet snudd opp ned. Mamma dronning Beatrix (74), hans kone Prinsesse Mabel (43) og barna Luana (6) og Zaria (5) skal være utrøstelige.

Nå har kongefamilien bedt den nederlandske pressen om ro, slik at de får «reorganisert» livene sine, som det heter på kongehusets hjemmesider i Nederland.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Usikkert om prinsen vil våkne fra koma

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer