George og Amal Clooney i bryllupet til prins Harry og Meghan Markle:

- George og Amal Clooney blant bryllupsgjestene

Skal være blant stjernene som får overvære prins Harry og Meghan Markles storslåtte bryllup.

INVITERT?: Det som angivelig skal være Meghan Markles frisør på bryllupsdagen, hevder han også skal stelle Amal Clooneys lokker den samme dagen. Det kan tyde på at ytteligere to gjester til det storslåtte prinsebryllupet er avslørt. Foto: NTB Scanpix.
INVITERT?: Det som angivelig skal være Meghan Markles frisør på bryllupsdagen, hevder han også skal stelle Amal Clooneys lokker den samme dagen. Det kan tyde på at ytteligere to gjester til det storslåtte prinsebryllupet er avslørt. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Det er drøye to uker til prins Harry og Meghan Markle skal gi hverandre sitt «ja» i Windsor Castle, og det er liten tvil om at bryllupsfeberen i Storbritannia er skyhøy.

Det har i lang til vært spekulert i hvem som er invitert i prinsebryllupet 19. mai, men foruten et par enkelte drypp, har det britiske kongehuset valgt å holde gjestelisten svært tett til brystet.

Tidligere er det blitt kjent at Harrys ekskjæreste, Chelsy Davy (32), angivelig skal være blant dem som har fått invitasjon, og nå kan det se ut som at ytterligere to gjester er blitt avslørt.

Ifølge magasinet Hello! skal nemlig den spanske frisøren Miguel Perez ha avslørt at han vil være ansvarlig for Amal Clooneys (40) mørke lokker på den store maidagen.

Det er med andre ord mulig at den britisk-libanesiske menneskerettsadvokaten Amal og ektemannen, skuespiller George Clooney (56), også vil være blant de celebre gjestene i Meghan og Harrys bryllup.

Tilbakeviser rykter

- Det jeg kan bekrefte er at jeg vil være ansvarlig for Amals hår den dagen, skal frisøren nemlig ha uttalt til magasinets spanske søsterpublikasjon, Hola!

Imidlertid har ikke Perez bekreftet at han er Meghan Markles frisør, selv om ryktene har svirret om nettopp dette, ifølge Hello!

Saken fortsetter nedenfor.

Miguel Perez skal angivelig ha avslørt overfor tabloidavisen Daily Mail at han er valgt til å være Meghans frisør på bryllupsdagen, etter at Amal visstnok introduserte den London-bosatte frisøren for Meghan da hun først flyttet inn hos prins Harry kort tid før forlovelsen.

Disse påstandene, gjengitt av Hello!, valgte Perez å tilbakevise på det sterkeste onsdag. Det gjorde han i et innlegg på Instagram, der han skriver at han aldri har møtt Meghan engang.

- Det er falske nyheter at jeg skal gjøre det kongelige bryllupet, skriver han blant annet.

Dropper politikerne

Blant potensielle gjester som det har vært spekulert i om ville dukke opp i bryllupet, finner man blant annet Obama- familien og president Donald Trump.

At disse er invitert i bryllupet, avviste det britiske hoffet i april.

- Det er blitt bestemt at en offisiell liste over politiske ledere, både i Storbritannia og internasjonalt, ikke er nødvendig i bryllupet til prins Harry og frøken Meghan Markle. Hennes majestets regjering ble konsultert om avgjørelsen, som ble tatt av det kongelige hoffet, het det i uttalelsen fra Kensington Palace.

Den britiske avisen The Guardian hevder for øvrig at heller ikke den britiske statsministeren, Theresa May, vil være til stede i Windsor Castle den 19. mai. Med en slik beslutning bryter ifølge avisen paret en kongelig tradisjon.

Ofte er det en rekke verdensledere til stede når kongelige bryllup arrangeres.

Da prins William og hertuginne Kate giftet seg i 2011, var statsledere fra blant annet Storbritannia, Australia, New Zealand og Barbados til stede.

KONFLIKT: Prins Harrys fremtidige kone, Meghan Markle, har vært i konflikt med søsteren sin i flere år. Nå sier søsteren Samantha at hun elsker Meghan, og håper å bli invitert i bryllupet hennes. Video: Expressen Vis mer

Kjente gjester

Selv om politikere er utelatt, er det ikke få kjente navn som ventes å dukke opp i bryllupet.

I tillegg til at Europas kongehus gjerne sender representanter, har også kjente navn som Ed Sheeran (27), Ellie Goulding (31), Chris Martin (41) og James Blunt (44) vært koblet til gjestelisten av magasinet Elle.

Det samme har også modell Cara Delevingne (25) og skuespillerne Margot Robbie (27) og Priyanka Chopra (35).

Blant andre kjendiser har det også tidligere versert rykter om at samtlige av Spice Girls-medlemmene er invitert til bryllupet, etter at Melanie «Scary Spice» Brown (42) forsnakket seg.

I starten av mars uttalte imidlertid Melanie «Sporty Spice» Chisholm (44) til E! News at hun trodde kollegaen bare tullet, og at det foreløpig ikke hadde dukket opp noen invitasjon i postkassen hennes.

Ingen av disse navnene er imidlertid bekreftet av kongehuset.

LES OGSÅ: Prins Harry er i slekt med kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer