Gave med kongelig sus

Reese spilte fornærmet da hun ikke ble invitert i kongebryllup. Nå er hun glad igjen!

GAVMILDE: Prins William og hans kone Kate har ikke glemt møtet med den verdensberømte skuespillerinnen, og sendte barselgave da Witherspoon hadde født. Foto: All Over Press
GAVMILDE: Prins William og hans kone Kate har ikke glemt møtet med den verdensberømte skuespillerinnen, og sendte barselgave da Witherspoon hadde født. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Da hertuginne Kate (30) og prins William (30) besøkte Los Angeles i fjor, hilste de blant annet på filmstjernen Reese Witherspoon (36) - som ikke la skjul på at hun ble svært betatt av de rojale britene.

Hun snakket om dem og hvor hyggelig de var i flere talkshows, og nevnte flere ganger at hun ble litt deppa da hun ikke ble invitert i bryllupet deres.

- Jeg inviterte jo dem til mitt bryllup med Jim, lo hun på «The Graham Norton Show».
 
Men den alltid blide skuespilleren gjorde åpenbart inntrykk på hertugparet også.

Etter at hun fødte sønnen Tennessee James, fikk hun en personlig gave fra William og Kate: En sparkebukse med Union Jack-motiv, og et håndskrevet kort.

Trebarnsmammaen skal ha vært overlykkelig over gaven, skriver det amerikanske magasinet Star.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Jeg føler meg veldig rund

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer