Prinsesse Madeleine:

Gått under jorden

Den svenske prinsessen har ikke vist seg på 74 dager.

HVOR ER HUN?: Prinsesse Madeleine har ikke gitt lyd fra seg på 74 dager. Foto: Shutterstock / NTB
HVOR ER HUN?: Prinsesse Madeleine har ikke gitt lyd fra seg på 74 dager. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Når man er en del av en kongefamilie er det flere plikter som følger med. Landets kongelige er på mange måter en nasjons representanter, og hverdagen inneholder derfor en rekke opptredener i offentligheten.

De er svært synlige personer og det går sjeldent lang tid mellom hver gang man ser dem ute på oppdrag her og der. Når det likevel begynner å bli en stund siden sist går det ikke ubemerket hen.

Over landegrensen har derfor svenskene nå begynt å lure på hvor prinsesse Madeleine (40) befinner seg. Det skriver Svensk Damtidning.

10. juli la den svenske prinsessen ut en oppdatering på Instagram.

Siden har det vært stille og svenskene har ikke hørt eller sett noe fra Madeleine på hele 74 dager. I tillegg er den kongelige kalenderen for prinsessen tom.

Hun har heller ikke et eneste oppdrag i den kongelige kalenderen resten av året.

BLEMME PÅ DIREKTEN:Prinsesse Madeleine var på besøk i hjemlandet Sverige. Under et intervju av åpningen går det litt i ball for prinsessen. Video: Pelle T Nilsson. Vis mer

Det betyr imidlertid ikke at hun ligger på latsiden, ifølge det svenske hoffets informasjonssjef Margareta Thorgren.

Hun har tidligere forklart at når noen av medlemmene av kongefamilien gjør offisielle oppdrag, det vil si oppgaver gitt av kongen, informeres det om det i den offisielle kalenderen og i hoffets digitale kanaler. Men:

- Mange plikter, for eksempel innen stiftelser, er ikke offisielle oppdrag, men likevel viktige. Disse formidles ofte i stiftelsenes egne kanaler og i prinseparets og prinsesse Madeleines egne sosiale medier.

Det betyr altså at selv om hun ikke har vært å se i offentligheten de siste månedene betyr imidlertid ikke at hun ikke jobber. Prinsessen er heller ikke kjent for å være spesielt aktiv på sosiale medier, deriblant Instagram. I sommer fikk vi uvanlig mange innlegg fra hennes kant, men vanligvis snitter hun på rundt ett innlegg i måneden.

LES OGSÅ: Ikke til å kjenne igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer