Fyrstinne Charlene:

Går glipp av viktig juletradisjon

Fyrstinne Charlene går glipp av nok en viktig tradisjon.

FORTSATT SYK: Fyrstinne Charlene får fortsatt behandling på sykehus. Foto: MEGA/NTB
FORTSATT SYK: Fyrstinne Charlene får fortsatt behandling på sykehus. Foto: MEGA/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fyrstinne Charlene (43) går nok en gang glipp av viktige tradisjoner.

21.mai opplyste fyrstepalasset i Monaco at fyrstinnen hadde blitt syk under en reise til Sør-Afrika. Den populære fyrstinnen - som selv er fra landet - fikk en infeksjon i øre, nese og hals, noe som gjorde at hun måtte usette hjemreisen til Monaco.

Dermed gikk hun glipp av det tradisjonsrike Formel 1-løpet Monaco Grand Prix.

I et intervju med den sør-afrikanske nyhetskanalen News24 avslørte hun at sykdommen krevde både sykehusinnleggelse og operasjon. Fyrstinnen pådro seg infeksjonen etter å ha gjennomgått et bihuleløft og en beintransplantasjon i forkant av reisen.

Vis mer

Jul uten barna

Nå må fyrstinnen nok en gang stå over viktige tradisjoner på grunn av helsen. Hun får nemlig fortsatt behandling på sykehus - syv måneder etter hun først ble syk.

Dermed gikk 43-åringen glipp av avdukingen av juletreet på palasset, der alle barn er velkomne for å motta presanger fra de kongelige. Hennes ektemann, fyrst Albert (63) var heller ikke tilstede under avdukingen.

I stedet var det deres tvillinger Jaques og Gabriella (7) som fikk æren av å åpne seremonien, fulgt av deres tante Stephanie av Monaco (56). Det melder Hello!.

Forrige fredag delte imidlertid fyrstinnen en bursdagshilsen på Instagram, i anledning barnas 7-årsdag.

«Gratulerer med dagen, mine barn. Takk Gud for å ha velsignet meg med så fantastiske barn. Jeg er virkelig velsignet. Klem fra mamma», skrev tvillingmammaen, etterfulgt av et hjerte.

Ikke i Monaco

I november kunne fyrst Albert bekrefte at hans kone får behandling utenfor Monaco.

HILSEN TIL MOR: Fyrstinnens sju år gamle tvillinger, Jaques og Gabriella med hilsen til mor på Monacos nasjonaldag. Foto: Daniel Cole/AP/NTB
HILSEN TIL MOR: Fyrstinnens sju år gamle tvillinger, Jaques og Gabriella med hilsen til mor på Monacos nasjonaldag. Foto: Daniel Cole/AP/NTB Vis mer

Det er ikke lenge siden fyrstinne Charlene kom tilbake til Monaco etter å ha oppholdt seg i Sør-Afrika i et halvt år. I tillegg til Monaco Grand Prix og juletre-seremonien, gikk hun glipp av Monacos nasjonaldag, 19.november. Hennes to tvillinger sendte likevel en hilsen til mor, ved å holde opp ark med tegninger og budskapet «vi savner deg, mamma».

LES OGSÅ: Kongehusets største skandaler

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer