FJELLFLØRT: Fyrsten tok med seg kjæresten Charlene til St. Moritz for å heie frem det monegaskiske bobsleigh-laget. Foto: Stella Pictures
FJELLFLØRT: Fyrsten tok med seg kjæresten Charlene til St. Moritz for å heie frem det monegaskiske bobsleigh-laget. Foto: Stella PicturesVis mer

Går det mot fyrstelig frieri?

Se og Hørs kongeekspert tror det går mot forlovelse i Monaco.

SEHER.NO: - Det kongelige familier er veldig flinke til er det at selv om det er ventede kunngjøringer og ventede forlovelser, så kommer de gjerne som julekvelden på kjerringa på oss likevel. Det var det som skjedde med Mette-Marit og Haakon her hjemme og med Märtha og Ari her hjemme.

Det sier Se og Hørs kongeekspert Kjell Arne Totland til Seher.no. Han er en av de som tror bryllupsklokkene snart vil ringe for Monacos fyrst Albert (49) og hans sør-afrikanske kjæreste, Charlene Wittstock (30).

I helgen tok Albert med seg Charlene til St. Moritz for å heie frem det monegaskiske bobsleigh-laget, og kanskje ble det også en ekstra feiring av Charlenes bursdag. Den olympiske ryggsvømmeren fylte nemlig 30 år fredag, men om hun fikk pepperbøsse i presang er slett ikke sikkert.

- Jeg tror at vi kan få en kunngjøring av en forlovelse i Monaco før vi aner ordet av det. Den kan skje fra en dag til en annen. Det er litt avhengig av hvordan Charlene Wittstock har organisert sin deltagelse i olympiaden senere i år, sier Kjell Arne.

Se hele intervjuet med Kjell Arne HER!