Ga etter for presset

Onsdag kom endelig prinsesse Madeleine hjem til Sverige for å møte sin nye niese.

FÅR KRITIKK: Prinsesse Madeleine har fra flere hold fått kritikk for ikke å avlaste sin søster kronprinsesse Victoria i perioden før hun skulle føde.  Foto: Stella
FÅR KRITIKK: Prinsesse Madeleine har fra flere hold fått kritikk for ikke å avlaste sin søster kronprinsesse Victoria i perioden før hun skulle føde. Foto: Stella Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mens det svenske folket hyller sin kronprinsesse Victoria og prins Daniel etter at de ble foreldre til en ny tronarving, har prinsesse Madeleine (29) utsatt for stadig sterkere kritikk.

Ikke bare har hun nektet å utføre storesøsterens plikter under fødselspermisjonen. Det som vekker aller størst forargelse hos svenskene, er at hun ikke dro hjem straks Victoria fikk barn.

- Hadde hun jobbet for et privat selskap, hadde hun fått sparken for lenge siden. Hun fullfører ikke sine plikter, sier hoffreporteren i den svenske avisen Expressen, Johan T. Lindwal, til Dagbladet.

Hadde prinsessen villet, kunne hun rukket hjem fra New York til den tradisjonsrike takkegudstjenesten Te Deum som holdes dagen etter at en tronarving ble født.

Etter gudstjenesten er det offisiell familiefotografering med alle tronfølgerens nærmeste slektninger, og tradisjonen er at det bare er babyen og moren som mangler – ikke en tante i tillegg.

Seks dager etter fødselen satte Madeleine seg endelig på flyet for å hilse på sitt aller første tantebarn. I morgentimene onsdag landet hun i Stockholm.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er den første trilleturen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer