DU HAR SPARKEN: Dronning Elizabeth har sagt opp en av sine beste kokker.  Foto: All Over Press
DU HAR SPARKEN: Dronning Elizabeth har sagt opp en av sine beste kokker. Foto: All Over PressVis mer

Ga ektemannens favoritt sparken

Det gikk hardt for seg på den kongelige personalfesten i Buckingham Palace.

SEOGHØR.NO: Adam Steele har vært ansatt som kokk på Buckingham Palace i en årrekke, men nå skal han ifølge Daily Mail fått sparken på dagen etter at han angivelig skal ha skallet ned en av sine kollegaer på en personalfest.

HER SKJEDDE DET: Ifølge Daily Mail var det i personaldelen av Buckingham Palace festen ble holdt.  Foto: All Over
HER SKJEDDE DET: Ifølge Daily Mail var det i personaldelen av Buckingham Palace festen ble holdt. Foto: All Over Vis mer

Politiet ble tillkalt da kampen brøt ut i en bygning i tilknytning til slottet. Vitner skal ha fortalt at bråket startet etter at Steele fikk beskjed om at han hadde drukket for mye, og burde roe seg ned. Det tålte han åpenbart ikke!

Den kongelige kokken endte i arresten, mens hans kollega satt igjen med kutt i hodet og blått øye skriver den britiske avisen.

Steele har vært høyt ansett i de kongelige kretser, og var blant annet prins Philips absolutte førstevalg når det kom til matlaging. Senest denne måneden tok ham han med til Sandringham for at han skulle lage mat til jaktlaget hans.

Etter den dramatiske hendelsen ble det imidlertid avskjed på grått papir, og kokken må finne seg andre og ganske sikkert mindre fornemme krester å kokkelere for.

 

Les også: Tok med seg Kates brev i graven

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.