Fyrstinne Charlene:

Fyrstinnen i sorg

Fyrstinne Charlene delte den triste nyheten på Instagram.

TUNGT: Det har vært et tungt år for fyrsteparet av Monaco. Foto: REX / NTB
TUNGT: Det har vært et tungt år for fyrsteparet av Monaco. Foto: REX / NTB Vis mer
Publisert

2021 har for fyrstinnen av Monaco, Charlene (43), vært preget av utallige nedturer og tøffe beskjeder. Siden mai har hun vært «fanget» i hjemlandet Sør-Afrika uten ektemannen, fyrst Albert og tvillingene deres, Gabriella og Jacques (6).

Fyrstinnen dro dit i utgangspunktet for å rette oppmerksomhet rundt beskyttelsen av neshorn, men i slutten av mai ble hun operert for en alvorlig øre-nese-hals-infeksjon - og måtte derfor utsette tilbakereisen.

I sommer måtte hun gjennom nok en operasjon, som holdt henne i Sør-Afrika i tre nye måneder.

I september besvimte hun og ble innlagt på sykehus i landet. Hun ble imidlertid utskrevet dagen etter, og hoffet var kjappe med å opplyse om at det ikke var noen grunn til bekymring.

For et par uker siden gikk fyrsten ut og fortalte at formen hennes var på bederingens vei, og at hun ville være tilbake i Monaco i løpet av et par dager.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

Ble påkjørt

I skrivende stund befinner hun seg imidlertid fortsatt i Sør-Afrika, hvor hun nå har vært i nærmere et halvt år.

Det har dermed vært svært mye motgang for 43-åringen dette året. Tirsdag delte hun nok en trist nyhet på bildedelingstjenesten Instagram. Fyrstinnen har mistet sin firbente venn:

«Min lille Angel døde i går kveld, hun ble påkjørt. Jeg kommer til å savne deg så mye. Hvil i fred», skriver hun under et bilde av seg selv og den lille chihuahuaen sin.

I kommentarfeltet renner det inn med kondolanser og kjærlighet til den sørgende hundemammaen.

TÅRER: Hestebonden Ole-Johan Dyste bryter sammen etter at frierne Anne og Hilde trekker seg fra programmet i kveldens episode av «Jakten på kjærligheten». Foto: TV2 Vis mer

Avviser trøbbel i ekteskapet

Fyrsteparet har vært ærlige om at den siste tiden har vært utfordrende, men ryktebørsen har lenge villet ha det til at det er trøbbel i ekteskapet som ligger bak reisen.

I et intervju med Channel24 avkreftet Charlene ryktene:

- Det har vært en svært vanskelig tid for meg. Jeg savner min mann og mine barn utrolig mye. Det som har vært tyngst, som legeteamet sa, var at jeg ikke fikk reise hjem til vår ti års bryllupsfeiring, fortalte hun i intervjuet, gjengitt av Billedbladet.

- Fyrst Albert er min klippe, min styrke og uten hans kjærlighet og støtte ville jeg ikke ha kommet meg gjennom disse smertefulle månedene, fortsatte hun.

SVARER: Iselin Guttormsen har vært influenser i flere år, nå svarer hun på det teiteste rykte hun har hørt om seg selv. Video: Celina Morken Reporter: Thea Hope Vis mer

Nå skal imidlertid den eviglange ventetiden endelig gå mot slutten, og Monacos fyrstefamilie er snart gjenforent etter nesten et halvt år.

LES OGSÅ: Detaljen i bildet vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer