DOBBEL LYKKE: I går var fyrsteparet på Princess Grace Awards Gala i USA - og i dag annonserte de gladnyheten om at de venter ikke bare ett, men to barn.

 Foto: All Over Press
DOBBEL LYKKE: I går var fyrsteparet på Princess Grace Awards Gala i USA - og i dag annonserte de gladnyheten om at de venter ikke bare ett, men to barn. Foto: All Over PressVis mer

Fyrstehuset bekrefter: - Venter tvillinger

Nå er nyheten som Charlenes pappa røpet ved en tabbe endelig bekreftet.

SEOGHØR.NO: Kort tid etter at Monacos fyrst Albert og fyrstinne Charlene offentliggjorde at de venter barn, skrev Se og Hør at det fyrstinnen er gravid med tvillinger. Charlenes pappa Mike Wittstock avslørte nemlig overfor en skolekamerat fra Zimbabwe, Derek Watts, at datteren bærer på to barn.

Derek klarte imidlertid ikke å holde på hemmeligheten. På Twitter skrev han dette: «Min gamle skolekamerat Mike Wittstock har ringt og fortalt at hans datter er gravid med tvillinger. Gratulerer Charlene og Albert».

Den opprinnelige gladmeldingen fra fyrstepalasset i Monaco inneholdt heller ingenting om «én baby» – den meldte bare om at Charlene var i lykkelige omstendigheter. I dag kom gladmeldingen offisielt:

TIDLIG UTE: Det har lenge vært kjent at Charlene venter tvillinger - og Se og Hør skrev om det allerede 3. juni. Torsdag kom bekreftelsen fra fyrstehuset.
TIDLIG UTE: Det har lenge vært kjent at Charlene venter tvillinger - og Se og Hør skrev om det allerede 3. juni. Torsdag kom bekreftelsen fra fyrstehuset. Vis mer

– Fyrsten og fyrstinnen av Monaco er glade for å kunne annonsere at de venter tvillinger mot slutten av året, sier fyrstedømmet i en uttalelse, ifølge AFP.

Tidligere denne uken hevdet også kanadiske Hello Magazine, som hadde et eksklusivt intervju med fyrstinnen, at de var sikkert på at hun bærer på tvillinger.

- Jeg føler meg helt fantastisk, sier Charlene til magasinet.

Tvillingene vil dytte prinsesse Caroline to hakk ned i arverekkefølgen til fyrstedømmet i Monaco.

Fyrst Albert har fra før av barna Jazmin Grace Rotolo (22) og Alexandre Coste (11) fra tidligere, utenomekteskapelige forhold. Disse har ikke arverett til tronen.

Les også: Se, her blir prinsen stoppet av politiet