Coronaviruset:

Fyrst Albert smittet

Har fått påvist coronaviruset.

TESTET POSITIVT: Fyrst Albert av Monaco har fått påvist coronaviruset. Det er ikke kjent om resten av familien også er smittet. Foto: NTB Scanpix
TESTET POSITIVT: Fyrst Albert av Monaco har fått påvist coronaviruset. Det er ikke kjent om resten av familien også er smittet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prins Albert II av Monaco (62) har testet positivt for coronaviruset. Det skriver den franske tv-kanalen BFMTV på Twitter. En representant for prinsen sier følgende om saken:

- Hans helsetilstand er ikke en grunn til bekymring.

Det er foreløpig ikke kjent når eller hvor prinsen ble smittet, ei heller om resten av familien er smittet. Prins Albert er gift med Charlène av Monaco (42), og sammen har paret tvillingene Gabriella og Jaques (5).

Kongehusene preges

I takt med at smittetallene i verden stiger, blir flere og flere rammet av det alvorlige viruset. Onsdag bekreftet en talsperson for britiske prinsesse Beatrice (31) at viruset også påvirker bryllupet hennes, som i utgangspunktet er satt til å finne sted 29. mai.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer