Prins Konstantin-Alexios:

Fyrer opp rundt romanseryktene

Ble nylig koblet til 12 år eldre supermodell.

NYTT PAR? Det kan virke som om prins Konstantin-Alexios har fått seg kjæreste. Foto: PPE/SIPA/Shutterstock/NTB
NYTT PAR? Det kan virke som om prins Konstantin-Alexios har fått seg kjæreste. Foto: PPE/SIPA/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Sist måned begynte ryktene å svirre om at det hadde oppstått hete følelser mellom prins Konstantin-Alexios av Hellas og Danmark (24) og modellen Poppy Delevingne (36).

Duoen ble da avbildet gående hånd i hånd i Londons gater.

- De sto og kysset og klemte hverandre midt i en bokhandel. De var absolutt ikke bekymret for å bli sett sammen, fortalte også et øyenvitne til Daily Mail.

På ferie sammen?

Nå fyrer prinsen ytterligere opp om at han har forelsket seg i 36-åringen - som er storesøster til supermodellen Cara Delevingne (30).

Mandag delte han nemlig dette bildet på sin Instagram-historie:

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

På bildet, som angivelig er tatt under en eksotisk ferie, ser man Poppy Delevingne i profil, skriver Billed Bladet.

Både Konstantin-Alexios og Poppy er oppvokst i London og født inn i en aristokratisk familie.

24-åringen er eldste sønn av kronprinsesse Marie- Chantal (54) og kronprins Pavlos (55). Pavlos er sønn av dronning Anne-Marie (76), som er lillesøster til danske dronning Margrethe (82).

Sophie Elise gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og forteller om kjærlighet, brudd og drømmetypen. Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og Hør. Vis mer

Delevingne har gjort seg bemerket som både modell og blogger de siste årene. I tillegg har hun spilt i en filmer og TV-serier som «Kingsman» og «King Arthur».

36-åringen har vært gift med den tidligere modellen James Cook siden 2014, men flere ting tyder på at forholdet tok slutt for en god stund siden.

Like før jul ble Cook sett på datingappen Raya, og i slutten av januar sluttet han i selskapet til kona, «Poppy Delevingne Limited».

Ifølge Billed Bladet så har Konstantin-Alexios og Poppy mest sannsynlig truffet hverandre gjennom prinsens storesøster, Maria Olympia (26). Hun er nemlig god venninne av Poppy.

LES OGSÅ: Lindsay Lohan venter sitt første barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer