Full splid i kongefamilien

Prinsessen mener Kate stjeler showet.

FØLER SEG OVERSETT: Ifølge et australsk magasin skal prinsesse Beatrice (t.h) ha sett seg lei på at hun og søsteren Eugenie, blir satt i skyggen av Kate. Foto: All Over Press
FØLER SEG OVERSETT: Ifølge et australsk magasin skal prinsesse Beatrice (t.h) ha sett seg lei på at hun og søsteren Eugenie, blir satt i skyggen av Kate. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Babyfeberen har allerede tatt av i Storbritannia etter at det ble kjent at hertuginne Kate og prins William venter sitt andre barn. Paret er er mer populær en noensinne. Men livet i det britiske kongehuset er kanskje ikke så rosenrødt som det framstår!

Skal man tro det australske magasinet «Woman's Day», er det nemlig full splid mellom prins Williams kusine Beatrice og hans fru Kate. Prinsessen, som er den sjette i arverekken, skal hvis nok føle seg overskygget av Kate og irriterer seg over den verdensomspennende interessen for henne.

Bladet hevder at Beatrice klager til venner over at Kate er den utvalgte som får glamorøse jobber, klær, limousiner og livvakter, mens hun selv må reise på økonomiklasse.

Videre skriver de at Beatrice åpenlyst snakker nedsettende om Kate og søsteren hennes Pippa.

Konflikten tilspisset seg viss nok da Beatrive egentlig skulle offentliggjøre forlovelsen med kjæresten gjennom mange år, Dave Clark.

Men så stjal Kate showet atter en gang med å kunngjøre sin andre graviditet.

Ifølge Nettavisen Express hevder imidlertid å vite at dette er ondsinnet sladder:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer