Full splid før dåpen

Hele Sverige snakker om skandalen i kongehuset.

TREKANTDRAMA: Prinsesse Sofia skal ikke ha godtatt at ektemannen prins Carl Philip var fadder sammen med eks-kjæresten Emma i Nicolas barnedåp.
TREKANTDRAMA: Prinsesse Sofia skal ikke ha godtatt at ektemannen prins Carl Philip var fadder sammen med eks-kjæresten Emma i Nicolas barnedåp. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I dag døpes prins Nicolas i Sverige, og selv om store deler av verdenspressen er på plass utenfor Drottningholm og solen skinner, kaster de foregående dagers avisoppslag store skygger over familiefeiringen til Bernadottene i Sverige.

Ifølge Expressens kilder skulle Madeleines bestevenninne, Emma Pernald, være fadder til lille prins Nicolas. Emma og prins Carl Philip var kjærester i 10 år, og Emma er fortsatt en nær venn av kongefamilien. Det vil si noen...

Men etter at Carl Philip giftet seg med prinsesse Sofia har forholdet mellom Emma og kongefamilien blitt satt på prøve. Sofia skal nemlig ikke være spesielt glad i Emma. Like før bryllupet presterte prins Carl Philip og komme med følgende uttalelse:

– Jag har ikke kjent kjærlighetens magi før jeg møtte Sofia, uttalte prinsen, noe som fikk mange i Sverige til å reagere kraftig, ettersom svenskene er svært glad i Emma.

– Det var merkelig å få høre, kommenterte Emma tørt i etterkant av skandaleuttalelsen fra prinsen.

Uønsket i dåpen.

Ifølge svenske kilder var Madeleine fast bestemt på at Emma skulle være fadder, men etter at Sofia nektet å være i samme rom som Emma Pernald skal Sofia og Carl Philip ha klart å få endre en av fadderne til Nicolas. En av årsakene kan være at Carl Philip også skal være fadder, og at Sofia ikke ville at de to eksene skulle posere sammen på samme bilde uten Sofia.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer