- Full klaff om Madde forlover seg nå

Frieri på bursdagen kan redde den svenske kongefamilien.

FORLOVELSE PÅ GANG? Forlovelsen mellom Prinsesse Madeleine og Jonas Bergström ble brutt da han var utro, men nå har 28-åringen funnet lykken igjen. Foto: Stella  Pictures
FORLOVELSE PÅ GANG? Forlovelsen mellom Prinsesse Madeleine og Jonas Bergström ble brutt da han var utro, men nå har 28-åringen funnet lykken igjen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kong Carl Gustaf har den siste tiden vært i hardt vær etter avsløringene rundt boken «Carl XVI Gustaf - Den motvillige monarken».

Nå håper flere at en forlovelse mellom prinsesse Madeleine (28) og hennes nye kjæreste, Christopher O’Neill, kan redde det svenske kongehuset.

- Det hadde jo vært fullklaff for kongefamilien om Madeleine forlovet seg nå, sier en kilde til Svensk Damtiding.

Nettstedet er ikke overrasket over at prinsessen ikke kom hjem til farens bursdag for en måned siden, og hun planlegger heller ikke å reise hjem til Sverige på sin egen fødselsdag den 10. juni.

- Hun har ingen planer om å forlate USA, sier en kilde.

Men det betyr likevel ikke at prinsessen, som fyller 29 år, trenger å være ensom på bursdagen. Etter tolv måneder i New York har Madeleine nemlig bygget opp et nytt liv, og et nytt nettverk, bestående av blant annet den nye kjæresten.

Bildene som har dukket opp av paret den siste tiden vitner om at kjærligheten blomstrer mellom de to. Dronning Silvia skal også ha møtt datterens nye flamme, og ifølge Svensk Damtidning ser forholdet ut til å være av det stabile og alvorlige slaget.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Kongen bør abdisere

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer