Prinsesse Beatrice:

Full forvirring rundt prinsessens forlovelsesfest

Prinsessens venner og familie feiret forlovelsen - uten pappa.

FORLOVET: Prinsesse Beatrice (31) forlovet seg med eiendomsutvikleren Edorado Mapelli Mozzi (36) i høst. Denne uken feiret de med nære venner og familie. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Prinsesse Beatrice (31) forlovet seg med eiendomsutvikleren Edorado Mapelli Mozzi (36) i høst. Denne uken feiret de med nære venner og familie. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I høst kom nyheten om at prinsesse Beatrice (31) hadde forlovet seg med den styrtrike eiendomsutvikleren Edoardo Mapelli Mozzi (36).

- Vi er ekstremt lykkelige over å kunne dele nyheten om at vi er blitt forlovet. Vi er begge så glade over dette eventyret og kan ikke vente med å gifte oss, sa paret blant annet om forlovelsen, som også er historisk.

Siden har problemene stått i kø for denne delen av den britiske kongefamilien.

Skandalen rundt Beatrices far, prins Andrew (59), skal ha gått hardt inn på 31-åringen, og i begynnelsen av desember meldte Daily Mail at prinsessen hadde avlyst den planlagte forlovelsesfesten i frykt for presseoppmøtet.

Nå viser det seg imidlertid at forlovelsesfesten fant sted som planlagt, tilsynelatende uten Andrew.

Storslått feiring

I går møtte venner og familie av prinsessen og hennes kommende ektemann opp på luksushotellet Chiltern Firehouse i London. Pippa Middleton (36) var blant gjestene, sammen med blant andre hertuginne Kates lillebror, James Middleton (32) og hans forlovede, Alizee Thevenet (29).

Også den nygifte artisten Ellie Goulding (32) var blant gjestene denne onsdagskvelden i desember, sammen med ektemannen Caspar Jopling (27). Goulding er nær venn av flere av kongefamiliens medlemmer, både av søstrene Eugenie og Beatrice, samt prins Harry (34) og hertuginne Meghan (38).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer