Full fart for full Jokke

Hvorfor bruke privatsjåfør når man har sykkel?

RAMPEGUTT: Tidligere var det kronprins Frederik som ble kalt Turboprinsen. Vi tror lillebror Joachim nå kan ta over den tittelen... Foto: Stella Pictures
RAMPEGUTT: Tidligere var det kronprins Frederik som ble kalt Turboprinsen. Vi tror lillebror Joachim nå kan ta over den tittelen... Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Tut og kjør!

Selv om danske prins Joachim (37) har opptil flere biler med tilhørende privatsjåfører å velge mellom, er han ikke så fin på det at han ikke kan sykle litt i ny og ne.

Københavns natteravner trodde nesten ikke sine egne øyne da de natt til lørdag oppdaget en sterkt beruset prins Joachim på en ustø sykkeltur gjennom byens gågater – uten lykter og med advokatvennen Christian Scherfig bakpå.

Joachim, som søndag skulle fungere som riksforstander, var ifølge danske Se og Hør svært så vinglete bak rattet, og kjørte flere ganger inn i mennesker som stod i veien. Irriterte forbipasserende svarte med å sparke etter sykkelen, skriver dansk Se og Hør..

Den syklende duoen, som trolig hadde mistet stedsansen etter et ukjent antall drinker, stoppet en flokk ”piger” for å be om veibeskrivelse, før de låste sykkelen utenfor eksklusive Bar Rouge. Etter få minutter kom de ut igjen og fortsatte sin ville sykkelferd gjennom byen.

Prinsen og advokaten hadde tidligere kost seg med sigaretter, øl og fargerike drinker på baren Ergo, hvor Joachim – som ikke fryktet at noen skulle få et glimt av ”lilleprinsen” – tisset for åpen dør.

På sykkel er det ikke spesielt mange trafikkregler å forholde seg til. Likevel klarte Joachim på én kveld å bryte samtlige: Han syklet i påvirket tilstand, de var to personer på én sykkel, han hadde ikke lys etter mørkets frembrudd og han syklet i gågater.

Tilslutt avsluttet han med å sykle på rødt lys…

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer