Meghan Markle og Trevor Engelson:

Full bryllupsforvirring rundt Meghans eks

Giftet seg i høst, men så dukket flere bryllupsbilder opp.

HVER TIL SITT: Meghan var i flere år sammen med produsenten Trevor Engelson. Det skulle derimot vise seg at forholdet ikke fungerte, og paret søkte om skilsmisse. Nå har begge to funnet lykken på hver sin kant. Foto: NTB scanpix
HVER TIL SITT: Meghan var i flere år sammen med produsenten Trevor Engelson. Det skulle derimot vise seg at forholdet ikke fungerte, og paret søkte om skilsmisse. Nå har begge to funnet lykken på hver sin kant. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Forrige uke kunne hertuginne Meghan (37) og prins Harry (34) dele den gledelige nyheten om at de hadde blitt foreldre for første gang, til lille Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Hertugparets sønn kom til verden tidlig mandag morgen forrige uke, og den stolte faren kunne i etterkant av fødselen fortelle at alt sto bra til med mor og barn, og at «den lille krabaten er til å dø for».

Denne uken har det gått et helt år siden det store bryllupet i Windsor, der prinsen og den amerikanske skuespilleren ga hverandre sine ja.

Med andre ord har det skjedd mye i livet til «Suits»-stjernen på kort tid. Det samme kan man si om hertuginnens eksmann Trevor Engelson (42), som også har funnet lykken på ny.

Bryllupsforvirring

Allerede i oktober i fjor kom nyheten om at Trevor hadde giftet seg på nytt. Ifølge blant annet Daily Mail skal Meghans eksmann ha giftet seg med milliardærarvingen Tracey Kurland (32) i et privat bryllup i California Hidden Hills.

Det ble lagt ut flere innlegg i sosiale medier fra vielsen, men det meste ble senere slettet. Og de som trodde at parets bryllup var vel overstått, fikk seg etter alt å dømme en noe forvirrende overraskelse i helgen.

Da meldte nemlig en rekke medier, deriblant People og Daily Mail, at paret skal ha giftet seg én gang til, denne gangen i et storslått drømmebryllup.

Når det kommer til bryllupsdato, falt valget påtakelig nærme datoen der Meghan og Harry kan feire sin første bryllupsdag.

Mens hertugparet av Sussex har bryllupsdag mandag 19. mai, valgte Trevor og Tracey å legge sitt storslåtte bryllup til lørdag 11. mai.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Parets første bryllup skal kun ha vært en intim samling av nære og kjære der duoen delte sine ekteskapsløfter, mens bryllup nummer to ble holdt i en mer glamorøs og overdådig tone.

Ifølge Entertainment Tonight fant helgens bryllup sted i Montecito, California, der gjestene skal ha slappet av på stranden og kost seg ved svømmebassenget før vielsen.

Selve seremonien ble holdt utendørs på Rosewood Miramar Beach, i et åpent telt som var dekorert med vakre lyslenker i taket og levende lys langs midtgangen. Brudepikene var iført kjoler i gull og kranser av små, hvite blomster i håret.

Milliardærarving

Trevors nye kone er arving av en formue på flere milliarder. Hun er alene verdt rundt 1,6 milliarder norske kroner, penger hun har fått av finansforeldrene Stanford og Shiela Kurland.

Hennes far jobbet for byrået Countrywide, men forlot selskapet i 2006, etter å ha solgt aksjene sine for omtrent 1,5 milliarder kroner.

MANN OG KONE: Trevor har giftet seg med den styrtrike arvingen Tracey to ganger. Her er de to sammen på rød løper i fjor sommer. Foto: NTB scanpix
MANN OG KONE: Trevor har giftet seg med den styrtrike arvingen Tracey to ganger. Her er de to sammen på rød løper i fjor sommer. Foto: NTB scanpix Vis mer

Han har siden tjent gode penger i andre bedrifter, og har derfor sikret familien sin godt økonomisk. Det skal derimot nevnes at brudgommen heller ikke har noen økonomiske problemer. Han er en suksessrik film- og TV-produsent i Hollywood.

STOLTE: Det var to tydelig stolte foreldre som viste fram babyen sin til pressen for første gang. Hertuginne Meghan Markle og prins Harry fikk en sønn mandag 6. mai. Video: AP DV/NTB Scanpix Vis mer

Eksotisk bryllup

Meghan og Trevor møtte hverandre i 2004, da hun kun var 23 år gammel.

Syv år senere, i 2011, giftet de to seg i en hurtig og intim seremoni på hotellet The Jamaica Inn i byen Ocho Rios på den karibiske øya, ifølge Daily Mail.

- Trevor giftet seg med Meghan Markle på kun 12 minutter, har en kilde fortalt til avisen.

VAR FORELSKET: Meghan og Trevor var sammen i seks år før de giftet seg. Foto: NTB scanpix
VAR FORELSKET: Meghan og Trevor var sammen i seks år før de giftet seg. Foto: NTB scanpix Vis mer

Selve feiringen skal imidlertid ha vart i fire dager i de idylliske og romantiske omgivelsene. Atmosfæren var nok mer avslappet og uformell enn hva den var da Meghan giftet seg med Harry i Windsor i fjor.

Meghan skal ifølge Daily Mail ha slått seg løs i drikkeleker sammen med gjestene på stranden, kun iført bikini. Feiringen skal ifølge The Sun ha startet med en cocktailfest den første kvelden, etterfulgt av strandfest dagen etter.

LYKKELIG: Meghan Markle sammen med eks-mannen og gode venner. Det er ikke kjent når bildet er tatt. Foto: NTB scanpix
LYKKELIG: Meghan Markle sammen med eks-mannen og gode venner. Det er ikke kjent når bildet er tatt. Foto: NTB scanpix Vis mer

Den tredje dagen var selve vielsen, etterfulgt av en stor utendørs middag. Den siste dagen møttes gjestene til brunsj før avreise.

Meghans mor, Doria (62), skal ha vært en av hedersgjestene under bryllupet. Det var hun også under prinsebryllupet i mai 2018. Meghans ekteskap med Trevor varte i kun to år, før paret separerte seg. Skilsmissen ble fullført i 2013.

GIFT: Harry og Meghan av har avlagt sine troskapsløfter, og er nå mann og kone. Video: AP Vis mer

LES OGSÅ: - Han giftet seg med Meghan Markle på 12 minutter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer