Full alarm etter kongelig livvakt-tabbe

Store politistyrker ble sendt ut for å redde Mary.

SKULLE REDDES: Kronprinsesse Mary var til stede på Skandinavias største utstillings- og konferansesenter, Bella senter i Ørestad i Danmark, onsdag da alarmen gikk etter en feil begått av en av livvaktene. Foto: Stella Pictures
SKULLE REDDES: Kronprinsesse Mary var til stede på Skandinavias største utstillings- og konferansesenter, Bella senter i Ørestad i Danmark, onsdag da alarmen gikk etter en feil begått av en av livvaktene. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEOGHØR.NO: Det ble dramatikk da kronprinsesse Mary (40) deltok i et lukket møte på en konferanse på Bella senter i København onsdag. Det som skulle være et stille og fredelig møte, utviklet seg til å bli rene, skjære dramaet da en av kronprinsessens livvakter utløste en sikkerhetsalarm ved en feiltagelse.

Dermed ble et signal sendt til Københavns politistyrker om at det var fare på ferde for kronprinsessen, og de gjorde som de skulle og sendte store styrker med politi av gårde til Bella senter.

Heldigvis var det falsk alarm og politistyrkene konstaterte at det ikke var noe fare for Danmarks kronprinsessen og returnerte like fort som de kom.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Er Mary for perfekt?