Hertuginne Meghan:

- Frykter hun kan miste tittelen

Hertuginne Meghan skal være redd for at ektemannens uttalelser kan koste henne hertuginne-tittelen.

HERTUGPAR: Foreløpig har Meghan Markle og prins Harry de kongelige titlene hertug og hertuginne av Sussex. Her er de avbildet i 2018. Foto: Niklas Halle'n / AFP / NTB
HERTUGPAR: Foreløpig har Meghan Markle og prins Harry de kongelige titlene hertug og hertuginne av Sussex. Her er de avbildet i 2018. Foto: Niklas Halle'n / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Tanken om at livet skulle bli lettere for prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39) da de trakk seg tilbake fra sine kongelige plikter i fjor, har vist seg å bli alt annet enn det.

Kritikk, sjokkintervju og anklager både mot og fra det britiske kongehuset er bare noe av det hertugparet har gått gjennom det siste året.

Det mest sjokkerende var nok da Meghan i Oprah-intervjuet fortalte at hun ikke ønsket å leve lenge etter at hun ble en del av den britiske kongefamilien.

Hertugparet forlot Storbritannia til fordel for USA, og lever nå et liv der uten kongelige plikter. Men én ting har de fortsatt med seg.

PRINS HARRY: Prins Harry prater med Oprah i en ny serie med Apple. Vis mer

PR-skandale

Allerede før prins Harry fikk sin Meghan Markle ble det kjent at bestemoren, dronning Elizabeth (95), hadde lagt av hertugdømme Sussex til barnebarnet. Dette ville han overta ved inngåelse av ekteskapet, og siden har Meghan og Harry vært kjent som hertugparet av Sussex.

Nå skal imidlertid Meghan være redd for å miste hertuginne-tittelen.

Selv om ekteparet har trukket seg tilbake som medlemmer av kongefamilien, bruker de fortsatt titlene sine, inkludert i hertuginne Meghans barnebok.

En kilde hevder til britiske Mirror at Meghan mener det ville vært en PR-skandale hvis hun mistet tittelen sin.

DUKKER OPP: I traileren til prins Harrys nye dokumentarserie om mental helse, «That me you can´t see», dukker Meghan og Archie opp. Video: Apple+ Vis mer

Ifølge Mirror har også en annen kilde nær den tidligere «Suits»-skuespilleren uttalt til magasinet Heat at Meghan skal være bekymret for å miste tittelen etter Harrys nylige avsløringer om familien.

- Hun har sagt til Harry at de må tone ned angrepene mot kongefamilien siden hun frykter konsekvensen er at de mister sine kongelige titler. Akkurat nå bader hun i ulike tilbud, men det er delvis fordi hun er hertuginne, hevder kilden.

Ut mot faren

Disse uttalelsene kommer kort tid etter at prins Harry kom med en rekke beskyldninger mot sine familiemedlemmer i Oprah Winfreys (67) dokumentarserie «The Me You Can´t See».

Den britiske prinsen delte blant annet åpent om hvordan tiden i institusjonen hadde påvirket hans mentale helse.

PRINS PHILIP: Prins William og prins Harry går sammen ut av begravelsen til prins Philip i april. Vis mer

Han fortalte om barndommen, og hvordan faren, prins Charles (72), pleide å si til han og prins William (38) at «slik var det for han da han var ung, og derfor skulle det være slik for de også».

- Det gir ikke mening. Bare fordi du led, betyr ikke det at barna dine må lide. Det er faktisk motsatt. Hvis du led gjør du alt du kan for å forsikre deg om at du kan gjøre det riktig for barna dine. Uavhengig av hvilke negative opplevelser du selv har hatt, forklarte Harry i dokumentaren.

Han sa også at familien hadde bedt han «spille spillet» da han avslørte at han slet med livet som kongelig.

Tilgir aldri

Det har lenge blitt spekulert på at det er dårlig stemning i den britiske kongefamilien. Til tross for at prins Harry møtte både storebroren prins William og faren i begravelsen til prins Philip i april, skal forholdet mellom dem fremdeles være svært kjølig.

Det er spesielt Charles som har vanskeligheter for å svelge yngstesønnens uttalelser i det mye omtalte intervjuet.

- Slik ting går nå, er det mulig Charles aldri vil tilgi Harry, fortalte en kilde nær kongefamilien til US Weekly i mai.

- Dette er ikke noe Elizabeth setter pris på. Hun føler at han setter stoltheten sin over monarkiets beste interesser. Hun har nok å håndtere på egen hånd etter dødsfallet til ektemannen. Dette dramaet kan hun klare seg uten, fortsatte kilden.

OVERRASKER: I den første episoden av prins Harry og hertuginne Meghan sin podcast får vi høre noe helt uventet på slutten. Video: AP/ NTB SCANPIX Vis mer

LES OGSÅ: Slik tjener de penger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer