Frykter at Kate kan bli kidnappet

Nå sendes prins Williams kone på overlevelses-kurs.

<strong>PÅ KURS:</strong> Etter at hun giftet seg med Prins William har hertuginne Kate måttet gjennomføre et krevende sikkerhetskurs. Her fra en representasjonsoppgave i California tidligere i sommer.  Foto: All Over Press
PÅ KURS: Etter at hun giftet seg med Prins William har hertuginne Kate måttet gjennomføre et krevende sikkerhetskurs. Her fra en representasjonsoppgave i California tidligere i sommer. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Å være gift med den fremtidige kongen av Storbritannia betyr at man må ta en del forhåndsregler. Tidligere denne uken gjennomførte nygifte hertuginne Kate et sikkerhetskurs for å bli trent opp i hvordan å takle en eventuell kidnappingssituasjon. 

- Slottet vil forsikre seg om at Kates nye kongelige status ikke setter henne i kidnappingsfare. Hun har blitt vel skolert i hva hun skal gjøre om det utenkelige skjer, sier en kilde til The Sun.

Sikkerhetskurset, som blant annet svigermor Diana også gjennomførte, er av tøff karakter, og går ofte over flere måneder. 

- Kurset lærer en hvordan å håndtere en kidnappingssituasjon både mentalt og psykisk, sier kilden. 

Dronning Elizabeth fikk erfare nyttigheten ved å ha gjennomført et slikt kurs da hun i 1982 fant en fremmed mann på soverommet. Hun begynte rolig å snakke med ham, før hun fikk tatt opp telefonen og ringt politiet. På den måten fikk hun avverget en potensiell farlig situasjon.

Det er ukjent over hvor lang tid hertuginnen skal gjennomføre kurset, men på grunn av tett program skal sikkerhetskurset ha blitt noe forkortet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Så blodig har du aldri sett ham

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer