Kronprins Haakon:

Friskmeldt

Kronprins Haakon deltar torsdag på programmet får Se og Hør bekreftet.

TILBAKE PÅ JOBB: Etter å ha avlyst oppdrag er kronprins Haakon nå tilbake på jobb. Her ved en annen anledning. Foto: Berit Roald / NTB
TILBAKE PÅ JOBB: Etter å ha avlyst oppdrag er kronprins Haakon nå tilbake på jobb. Her ved en annen anledning. Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Allerede tirsdag skulle kronprins Haakon (48) ha deltatt på flere oppdrag i forbindelse med kongeparet av Nederlands statsbesøk til Norge.

De siste par dagene har han imidlertid måtte avlyse oppdrag på grunn av forskjølelsessymptomer. Kongehuset opplyste samtidig at han hadde testet negativt for corona.

Torsdag kan kommunikasjonssjef ved Slottet, Guri Varpe, bekrefte overfor Se og Hør at kronprinsen nå er friskmeldt.

«H.K.H. Kronprinsen er i Trondheim, og ledsager DD.MM. Kong Wilhelm-Alexander og Dronning Máxima under deres besøk der», skriver hun i en SMS.

I STORSLAG: Kong Harald var i storslag og fikk frem folks latter under en gallamiddag. Video: Rødt Kort. Vis mer

Siste dag

Kongehusets nettsider kommer det frem at dagen innledes på Brattørkaia, hvor SINTEF og NTNU vil belyse mulighetene som ligger i havet.

På ettermiddagen skal kongeparet besøke universitetsområdet på Gløshaugen. Der møtes norske og nederlandske aktører for å diskutere samarbeid innen energiomstilling, karbonfangst og -lagring (CCS) og hydrogen.

Kong Willem-Alexander (54) og dronning Máximas (50) statsbesøk avsluttes med en korkonsert i Nidarosdomen.

UT PÅ TUR: For å markere at det er 75 år siden krigens slutt, skal kronprins Haakon bruke tre dager på å gå til svenskegrensa. Video: Andreas Fadum Vis mer

LES OGSÅ: Letter på sløret om barna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer