Fra Slottskyrkan til Stureplan

Prinsesse Madeleine og dåpsbarnet ble hjemme mens Christopher festet på byen.

HØYTIDELIG: Prinsesse Madeleine, Christopher O`Neill og prins Nicolas utenfor Drottningholm tidligere på dagen. Foto: TT NYHETSBYRÅN
HØYTIDELIG: Prinsesse Madeleine, Christopher O`Neill og prins Nicolas utenfor Drottningholm tidligere på dagen. Foto: TT NYHETSBYRÅN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Søndag ble lille prins Nicolas båret til dåpen i Drottningholm slottskirke med hele kongefamilien som gjester.

Dagene før dåpen var preget av store avisoppslag etter at det ble kjent at Carl Philips ekskjæreste gjennom 10 år, Emma Pernald, ikke skulle være fadder likevel. Emma er prinsesse Madeleines nærmeste venninne, og svensk presse går langt i å antyde at det er prinsesse Sofia som er skyld i fadesen.

Dåpen gikk sin gang uten Emma som fadder, og etter dåpshandlingen inviterte kong Carl Gustaf og dronning Silvia til en storslått mottagelse og lunsj for nærmere 100 gjester inne på Drottningholm.

Dåpen i kirken var preget av barneskrik, det lille dåpsbarnet og storesøster Leonore var alt annet enn stille, noe som ikke gikk upåaktet hen.

HØYTIDELIG: Prinsesse Madeleine med lille prins Nicolas, Christopher O`Neill med prinsesse Leonore, dronning Silvia og kong Carl Gustaf i slottskirken på Drottningholm søndag. Foto: TT NYHETSBYRÅN
HØYTIDELIG: Prinsesse Madeleine med lille prins Nicolas, Christopher O`Neill med prinsesse Leonore, dronning Silvia og kong Carl Gustaf i slottskirken på Drottningholm søndag. Foto: TT NYHETSBYRÅN Vis mer

Dro på byen

Etter familiefeiringen på Drottningholm slott bestemte imidlertid prinsesse Madeleines ektemann Christopher O`Neill at dåpen måtte feires ytterligere - på byen, melder den svenske avisa Aftonbladet.

Christopher inviterte med en liten gruppe og holdt hoff på Sturehof, ett av de trendy utestedene på Stureplan. Christopher og følget ankom i åttetiden, og festet til 23 på kvelden. Prinsessens ektemann gjorde akkurat det samme da prinsesse Leonore ble døpt i juni 2014.

Madeleine ble imidlertid hjemme med de to barna. Men den svenske prinsessen var på sin side ute med bestevenninnen Emma Pernald noen dager før dåpen.

LES OGSÅ: Monaco-playboyen døde for 25 år siden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer